Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Προφυλακίστηκε δάσκαλος πολεμικών τεχνών για αποπλάνηση ανήλικης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το κορίτσι που βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, είχε κάνει την καταγγελία συνοδευόμενη από τους γονείς της, πριν από ένα χρόνο, το Μάρτιο του 2011.

Οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση του 17χρονου σήμερα κοριτσιού και του 42χρονου δασκάλου της – εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών, για αποπλάνησή και ασέλγεια εις βάρος της, προ τριετίας. ..

Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr ,  χθες ο 42χρονος πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας Ηλείας μετά από κλήση που δέχθηκε για να απολογηθεί. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταφερθεί στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Τριπόλεως.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 42χρονο αφορούν σε αποπλάνηση ανηλίκου, κατάχρηση σε ασέλγεια και παιδική πορνογραφία. Η ποινική δίωξη έχει ασκηθεί για αποπλάνηση παιδιού, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και πορνογιαφία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Το κουβάρι της υπόθεσης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται ένα χρόνο πριν όταν έγινε η σχετική καταγγελία, τα στοιχεία της οποίας ανέφεραν την αποπλάνηση της 17χρονης σήμερα κοπέλας, από τον 42χρονο εκπαιδευτή της. Το στοιχείο της παιδικής πορνογραφίας αναφέρεται στο ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες ο δράστης φέρεται να έχει κρατήσει υλικό από τις πράξεις αυτές.

Για το λόγο αυτό εκείνη την περίοδο παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών είχε γίνει έρευνα στο χώρο εργασίας του 42χρονου και κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και των ψηφιακών μέσων για να ελεγχθούν και να διερευνηθεί η ύπαρξη ή μη, τέτοιων δεδομένων που να στοιχειοθετούν την καταγγελία.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου τα κατασχεθέντα στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.

Η περίπτωση χρήζει μεγάλης προσοχής προς το 17χρονο κορίτσι και οι Αρχές συνδράμουν με τον τρόπο που μπορούν στην προσπάθεια των γονέων για την προστασία της κοπέλας, που πρέπει να καταφέρει να ξεπεράσει τα όσα έχει καταγγείλει ότι συνέβησαν.

Ο 42χρονος πάντως, αρνείται κάθε κατηγορία και κάθε γεγονός από αυτά που καταγγέλονται.

Διαβάστε ακόμα:
Δάσκαλος χορού “πιάστηκε” επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να ασελγήσει σε 15χρονη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε