Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηλεία: Τα γαλάζια μάτια της τον έκαναν… ληστή!

ΦΩΤΟ από Fotolia
ΦΩΤΟ από Fotolia

Η 22χρονη από την Πολωνία του είπε πως θα γίνει δική του αν κάνουν μαζί μια ληστεία…

Η κοπέλα εργαζόταν σε ένα βενζινάδικο. Εκεί την πρωτοείδε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο 29χρονος από τη Βάρδα, όταν πήγε να βάλει βενζίνη και… θαμπώθηκε!

Άρχισαν να επικοινωνούν και η κοπέλα τον έπεισε να ληστέψουν μαζί το βενζινάδικο στο οποίο εργαζόταν, στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της Νέας Μανωλάδας.

Όπως διαβάζουμε στο PatrisNews, στις 9 Οκτωβρίου έκαναν όντως μαζί τη ληστεία. Εκείνη κρατούσε ένα κλομπ κι εκείνος ένα όπλο. Έλα όμως που ο υπάλληλος που είχε εκείνη την ώρα βάρδια, τους ξεγέλασε! Η τσάντα που τους έδωσε δεν είχε χρήματα… Είχε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε το ζευγάρι και αυτό διευκόλυνε τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Κι αφού την πρώτη φορά δεν πήραν λεφτά, είπαν να πάνε και δεύτερη!

Στις 23 Οκτωβρίου που είχε βάρδια η 22χρονη, εμφανίστηκε ο φίλος της ως ληστής με κουκούλα και όπλο, τάχα την αιφνιδίασε και της πήρε τις εισπράξεις, 4,300 ευρώ.
Φυσικά, μόλις σχόλασε η κοπέλα, μοιράστηκαν οι δυο τους τα λεφτά.

Τελικά έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και ομολόγησαν τα πάντα. Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που τους άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία από κοινού και κατ εξακολούθηση.
Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Δευτέρα στον Ανακριτή Αμαλιάδας…

Αυτός πάντως που το φυσά και δεν κρυώνει είναι ο 29χρονος, γιατί όχι μόνο έγινε ληστής για τα μάτια της 22χρονης, αλλά δεν κατάφερε τελικά να την κάνει και δική του, αφού η γυναίκα ήθελε απλώς να τον χρησιμοποιήσει και το έκανε με μεγάλη επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι την ώρα της σύλληψης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε