Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Βγήκαν τα μαχαίρια από αλλοδαπούς – Δύο τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια διαμάχη μεταξύ εργατών από την Αίγυπτο και το Μπαγκλαντέζ, το μεσημέρι της Κυριακής, έφτασε να γίνει σοβαρότατο επεισόδιο το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κέντρο της Ν. Μανωλάδας.

Όπως διαβάζουμε στο IliaLive.gr η διαμάχη ξεκίνησε με αφορμή τα μεροκάματα των αλλοδαπών και για άγνωστο λόγο το βράδυ επέστρεψαν 300 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων στην πλατεία του χωριού.

Διαδοχικά τα φραστικά επεισόδια έγιναν αψιμαχίες και οι αψιμαχίες επιθέσεις σε κατοίκους ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως οι αλλοδαποί δεν δίστασαν να τραβήξουν μαχαίρια ή να εμφανίσουν ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα!

Κάποιοι πέταξαν πέτρες σε καταστήματα και αυτοκίνητα ενώ προχώρησαν και στο εσωτερικό καφετέριας με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με θαμώνες τους.

Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός των επεισοδίων.
Την ώρα της έντασης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, οι αλλοδαποί έφυγαν και το θέμα έληξε.

Κατά μια άλλη πηγή η διαμάχη μεταξύ κατοίκων και αλλοδαπών ξεκίνησε όταν οι πρώτοι θέλοντας να παρακολουθήσουν τον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ, ενοχλήθηκαν από την έντονη παρουσία των αλλοδαπών.

Ωστόσο από τις Αρχές δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία.

Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχές

Η κατάσταση που επικρατεί στον τόπο τους με τους αλλοδαπούς λένε πως είναι ανησυχητική.
Το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Κυριακής τους έχει προβληματίσει έντονα και ζητούν τη λήψη μέτρων απο τις αρμόδιες αρχές πριν οξυνθεί κι άλλο η κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να σκοτώσουν αστυνομικό για να ξεφύγουν!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε