Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηλεία: Χρησιμοποίησε τον 5χρονο γιο του για “κάλυψη” σε αστυνομική καταδίωξη!

Ηλεία: Χρησιμοποίησε τον 5χρονο γιο του για “κάλυψη” σε αστυνομική καταδίωξη!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάρδας έστησαν καρτέρι στους δράστες που διακινούσαν 2.950 πακέτα λαθραία τσιγάρα…

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως τρεις υπήκοοι Αλβανίας που διαμένουν στην Πάτρα θα ερχόνταν στο νομό για να παραδώσουν σε Βούλγαρο υπήκοο το εμπόρευμα και χθες το απόγευμα έστησαν καρτέρι στη διαστάυρωση της Νέας Μανολάδας και σε άλλα σημεία της Εθνικής οδού Πατρών- Πύργου.

Πρώτος έφτασε ο “τσιλιαδόρος”, οδηγώντας το αυτοκίνητο του στο οποίο επέβαινε και ο 5χρονος γιος του. Η παρουσία του παιδιού περιλαμβανόταν στο “σχέδιο” του δράστη ώστε να μην κινήσει υποψίες, ενώ πίσω του ακολουθούσαν με το δικό τους αυτοκίνητο οι δύο συνεργοί του, που μετέφεραν τα λαθραία τσιγάρα.

Οι τρεις αλλοδαποί, σύμφωνα με τοπ iliatora.gr, αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι στη συνέχεια τους έκαναν σήμα να σταματήσουν. Ο “τσιλιαδόρος” υπάκουσε, αλλά οι άλλοι δύο προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μετά από 2 χιλιόμετρα οι άνδρες του Α.Τ. Βάρδας κατάφεραν να εγκλωβίσουν το όχημα τους και να συλλάβουν τους τρεις δράστες ηλικίας 48, 25 και 22 ετών.

Στο πίσω κάθισμα και στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 59.000 λαθραία τσιγάρα, που όπως υποστήριξαν τα μετέφεραν για λογαριασμό Βούλγαρου συνεργάτη τους και πως η συμφωνημένη αμοιβή τους για τη “δουλειά” ήταν 500 ευρώ. Το 5χρονο αγόρι, λίγη ώρα μετά τη σύλληψη του πατέρα του, παραλήφθηκε από συγγενείς και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμα τον Βούλγαρο συνεργάτη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε