Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ήμουν ερωτευμένος με τη Φαίη αλλά η Μαριαλένα με ήθελε για εκείνη – Δε το ήθελα να τη χτυπήσω” – Κατάθεση ποταμός από τον Βαγγέλη Στεφανάκη

“Ήμουν ερωτευμένος με τη Φαίη αλλά η Μαριαλένα με ήθελε για εκείνη – Δε το ήθελα να τη χτυπήσω” – Κατάθεση ποταμός από τον Βαγγέλη Στεφανάκη

– “Ζητάω συγγνώμη από τον πατέρα της Φαίης” κατέθεσε ο Βαγγέλης Στεφανάκης
– “Της έριξα δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές, δεν τη κλώτσησα, δε θυμάμαι τίποτα αλλο”
– “Η Μαριαλένα μου έλεγε οτι η αδελφή της πηγαίνει με παντρεμένους”
– “Είχα περιπτύξεις με την Μαριαλένα τη μια εβδομάδα που είχαμε χωρίσει με τη Φαίη”
– Ολη η συγκλονιστική κατάθεση του κατηγορούμενου για το ερωτικό τρίγωνο
– Tι κατέθεσε ο πρώην άντρας της Μαριαλένας για το θρίλερ της Νέας Μάκρης

Με την κατάθεση ποταμό του φονιά της Φαίης Μπάχλα συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της Νέας Μάκρης όπου βρήκε τραγικό θανατο η 23χρονη καλλονή τον Απρίλιο του 2013. Είχε προηγηθεί η κατάθεση του πρώην άντρα της Μαριαλένας ο οποίος απέδωσε ευθυνες στον πατέρα των δύο κοριτσιών.

“Ζητάω συγγνώμη από τον πατέρα της Φαίης – Δεν το ήθελα”

Μετανοημένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Βαγγέλης Στεφανάκης ο οποίος είπε “ζητάω συγγνώμη από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα. Γνώρισα τη Φαίη μέσω της Μαριαλένας όταν εκείνη δούλευε υποδοχή σε ένα μαγαζί, εγώ είχα βγει για καφέ με την Μαριαλένα. Μου άρεσε η Φαίη και της άρεσα κι εγώ και κάναμε σχέση.

  “Η Μαριαλένα μου την έπεφτε ενώ ήμουν με τη Φαίη”

 

Συνεχίζοντας την κατάθεση του ο Βαγγελης Στεφανάκης είπε “μετά απο λίγο καιρό και ενώ τα είχα με την Φαίη η Μαριαλένα μου ζήτησε να βγούμε γιατί είχε χωρίσει και ήθελε να βγει. Πήγαμε σε ένα μαγαζί στη Νέα Μάκρη όλοι μαζί. Είχα διακρίνει μια διαχυτικότητα από την πλευρά της Μαριαλένας. Οταν κάποια στιγμή η Φαίη σηκώθηκε να πάει σε μια φιλη της και μείναμε οι δύο μας η Μαριαλένα άρχισε να μου λέει κάτι περίεργα τύπου “παμε να φύγουμε, οδήγησε εσύ γιατί έχω πιει και είμαι χάλια.

Πήρα το αμάξι και την πήγα σπίτι της αφού είχε πει στην αδελφή της “να με πάει πάνω ο Βαγγέλης γιατί είμαι χάλια. Οταν την ανέβασα σπίτι της η Μαριαλένα έπεσε επάνω μου και με φίλησε και ημουν κι εγώ λίγο μεθυσμένος. Την άλλη μέρα της ειπα να μην πει τίποτα στη Φαίη και με εκθεσει και μου είπε να χαλαρώσω και να βγούμε να τα πούμε. Οταν βρεθήκαμε της είπα οτι είμαι καλά με την Φαιη και από εκεί άρχισαν τα προβλήματα”.

“Η Μαριαλένα μου έλεγε οτι η Φαίη πάει με παντρεμένους και ήθελε να μας χωρίσει”

Ο Στεφανάκης ισχυρίστηκε πως μοιραίο ρόλο στο ερωτικό τρίγωνο έπαιξε η Μαριαλένα και προσθεσε “μου έλεγε συνέχεια οτι η Φαίη πηγαίνει με παντρεμένους. Είπα στη Φαίη να χωρίσουμε γιατί “δεν κάνω εγώ για εσένα, είμαι μαλάκας”. Της αποκάλυψα οτι μου την έπεσε η αδελφή της και εγώ ενέδωσα. Η Φαίη άρχισε να φωνάζει αλλά εγώ ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Μία εβδομάδα μετά με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε για να τα ξαναβρουμε, το ήθελα κι εγώ και έτσι τα βρήκαμε.

Απο τη στιγμη της επανασυνδεσης μου με τη Φαίη αρχισε το μαρτυριο μου. Με την Μαριαλένα στο μεταξύ είχαμε και άλλες περιπτύξεις την εβδομάδα που είχα χωρίσει με τη Φαίη. Η Μαριαλένα μου ελεγε οτι η Φαιη με κοροϊδεύει και πηγαίνει με παντρεμένους.

Συνέχιζε τις ίντριγκες και ήθελε να μας χωρίσει. Ηρθε και μου είπε το μοιραίο βραδυ να πάμε σε ένα πάρτυ στη Λούτσα. Της είπα πάρε τις φίλες και τον Σαρέλ και να πάτε να τραβηχτείτε. Τότε άρχισε να μου λέει κάτσε με τη Φαίη που σε κάνει ρεζίλι που γα@@@@@ με παντρεμένους”.

“Πως μάλωσα με τη Φαίη”

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε οτι αφού τον είχε φουντώσει η Μαριαλένα του τηλεφώνησε η Φαίη και “εγώ της είπα να το ξαναδούμε και να μείνουμε φίλοι. Τότε εκείνη εκτός εαυτού άρχισε να με λέει κω@@αρ@@@ και να μου λέει “είσαι με την καρ@@@@ την αδελφή μου (τη Μαριαλένα δηλαδή).

Μου ζήτησε να βρεθούμε και όταν πήγα είδα μια κοπέλα τρελλαμένη, μου έριξε δύο χαστούκια. Μου είπε “κοίτα να δεις, μου τα είπε όλα η αδεφλή μου, έχεις πάει πάνω από 10 φορές μαζί της”.

Τότε θόλωσα, δεν έβλεπα μπροστά μου. Θυμάμαι οτι της έριξα δυο χαστούκια και μπορεί και δυο μπουνιές, δεν τη κλώτσησα, δε θυμάμαι τίποτα αλλο. Οταν κατάλαβα τι έκανα με έπιασε η ψυχή μου και έβαλα τα κλάματα. Πήρα τον Σαρέλ, του είπα τι έγινε και πήραμε τη Φαίη να την πάμε στο νοσοκομείο. Στο δρόμο όλα τα φανάρια του ελεγα να τα περνάει με κόκκινο”.

Τι έγινε στο νοσοκομείο

Οταν ο Στεφανάκης με τον φίλο του και τη χτυπημένη Φαίη έφτασαν στον Ερυθρό Σταυρό και ρώτησα μια γιατρό τι έχει η Φαίη, μου απάντησε οτι δεν μπορεί να μου πει και οτι όλες τις πληροφορίες θα τις ελεγε στους συγγενείς. Τι να έκανα; Να έπαιρνα τον πατέρα της Φαίης και να του ελεγα “χτύπησα την κόρη σου;”. Πήρα την Μαριαλένα και της είπα έλα, είναι χτυπημένη η Φαίη.

Ηρθε μέχρι την Εθνικη Άμυνα και από εκεί πήγαμε στον Ερυρθό Σταυρό. Τελικά της είπα, κατάφερες να μας χωρίσεις. Εκείνη μου είπε, μη με προδώσεις, εγώ θα είμαι δίπλα σου και θα μιλήσω στον πατέρα μου. Μου ειπε να μην ανηχυχώ και πως δε χρειάζεται να πω τι έχει γίνει μεταξύ μας.

Πήγαινα κατά διαστήματα στο νοσοκομείο για να δω τι κάνει η Φαίη και ξαφνικά έμαθα από την τηλεόραση οτι βγηκε ένταλμα για εμένα.

Είπα στη Μαριαλένα να πει την αλήθεια γιατί θα ανοίξει τα μάτια της η Φαίη και θα γίνει της πουτ@@@@ και εκείνη μου είπε “κάτσε να δούμε αν θα τα καταφέρουμε”.

Δεν είχα ξανακουμπήσει τη Φαίη, όλα αυτά που ακούω εδώ δε τα γνωρίζω. Ενα μόνο περιστατικό εγινε στη Νέα Μάκρη όταν κάποιος πέρασε και έπιασε τον κώλο της Φαίης. Τότε κι εγώ τσακώθηκα. Μαζί του τι να έλεγα; Μπράβο να έλεγα;

Δεν παίρνω ναρκωτικά, ούτε αλκοόλ πίνω, έπαιρνα νόμιμα σκευάσματα για τη γυμναστική μου, όχι αναβολικά” είπε τέλος ο Βαγγέλης Στεφανάκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην άντρα της Μαριαλένας για το ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης και το θάνατο της Φαίης

“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Νέας Μάκρης
 
“Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη – Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρα του συντρόφου της 23χρονης Φαίης στο Μίλα – Lifestyle

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης – “Κανένα ροζ βίντεο”, λέει ο Στεφανάκης

Οι τελευταίες ώρες της Φαίης! Έλυσε την σιωπή της η αδερφή της – «Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο»

Νέα πράξη στο δράμα της Νέας Μάκρης – Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα – Ο Στεφανάκης ήθελε να τη σκοτώσει είπε ο πατέρας του θύματος

“Έκανα σεξ με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδερφής μου και με εκβίαζε με ροζ βίντεο” – Δείτε ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αδερφή της δολοφονημένης Φαίης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε