Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ήπειρος: Έκρηξη εγκληματικότητας – Επιτέθηκαν μέχρι και με μπαλτά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι κακοποιοί χτύπησαν υπαλλήλους, ιδιοκτήτες και πεζούς σε Πρέβεζα, Άρτα, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα – Ανάστατοι οι κάτοικοι, προβληματισμένες οι αρχές… 

Στην Πρέβεζα, ένας Ρώσος και ένας Αλβανός με κλεμμένη μοτοσικλέτα, ακολούθησαν και ανέτρεψαν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε μια υπάλληλος σούπερ – μάρκετ. Την γρονθοκόπησαν και της αφαίρεσαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσό 26.242€. Τα χρήματα προέρχονταν από εισπράξεις του σούπερ μάρκετ και πήγαινε να τα καταθέσει σε τράπεζα. 

Η αστυνομία πρόλαβε μόνο τον Ρώσο κακοποιό. Πάνω του βρέθηκε η μία από τις δύο τσάντες, που περιείχε 6.795€. Τον πήγαν στο τμήμα και εκεί υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που κρυβόταν ο Αλβανός. Έτσι, λίγο αργότερα συνελήφθη και εκείνος.

Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, δύο Ιρακινοί με την απειλή ενός μπαλτά και ενός μαχαιριού επιτέθηκαν σε τρεις Σομαλούς και τους έκλεψαν 400 ευρώ. Και εδώ όμως η επέμβαση της αστυνομίας ήταν αποτελεσματική. Οι δράστες συνελήφθησαν και τις επόμενες ημέρες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 

Στα Γιάννινα, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Αλβανό γιατί μπήκε χθες το βράδυ στο εργοτάξιο της δημόσιας επιχείρησης συντήρησης έργων και αποπειράθηκε να κλέψει. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον φύλακα και τράπηκε σε φυγή. 

Τέλος, στον εισαγγελέα Άρτας οδηγήθηκαν τρεις Βούλγαροι που συνελήφθησαν στην Άρτα γιατί έκλεψαν από περίπτερο διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε