Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με όπλα και αίματα – Άφαντοι θύτες και θύματα

Ηράκλειο: Αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με όπλα και αίματα – Άφαντοι θύτες και θύματα

Ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, μία κοντόκανη κυνηγετική καραμπίνα,μια κουκούλα και κηλίδες αίματος διάσπαρτα στο δρόμο αποτελούν τα στοιχεία της υπόθεσης θρίλερ που απασχολεί από προχθές την Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενος οδηγός από την εθνική οδό ενημέρωσε την αστυνομία ότι στο ύψος του Φόδελε υπάρχει ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

Ο οδηγός έδωσε ακριβή στοιχεία για τη θέση του οχήματος, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι στο σημείο υπήρχε και μία καραμπίνα γεμάτη με φυσίγγια.

Οι αστυνομικοί , όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς” ,φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν ένα ασημί I.X. που στο εσωτερικό του υπήρχαν αρκετά κουτιά με μπίρες, κηλίδες με αίμα και εξωτερικά σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε η καραμπίνα.

Το αυτοκίνητο ανήκει σε κάτοικο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γαζίου ο οποίος δεν ήταν στο σημείο. Στη συνέχεια αναζητήθηκαν τραυματίες στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, η απάντηση όμως που πήραν οι Αρχές ήταν ότι δε μεταφέρθηκε κανένας για πρώτες βοήθειες…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε