Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αναζητούν το δεύτερο ληστή του κοσμηματοπωλείου

Ηράκλειο: Αναζητούν το δεύτερο ληστή του κοσμηματοπωλείου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη της ληστείας που σημειώθηκε χτες το πρωί σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στο Ηράκλειο.

Όπως γράφει το prismanews.gr η σήμανση έκανε φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φτάσουν στο εργαστήριο το οποίο εντοπίστηκε σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το χτύπημα αυτό των ληστών μοιάζει με τη ληστεία που έγινε πριν λίγο καιρό σε άλλο κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Καλοκαιρινού με θύμα τότε έναν ηλικιωμένο κοσμηματοπώλη με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας να διερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες να εμπλέκονται σε παρόμοιες υποθέσεις.

Η ληστεία σημειώθηκε χτες το πρωί σε εργαστήριο χρυσοχοΐας που βρίσκεται πίσω από ξενοδοχείο Galaxy σε πάροδο της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι δυο ληστές μπήκαν στο εργαστήριο φορώντας κουκούλες και με την απειλή ενός… ψεύτικου όπως αποδείχτηκε όπλου και ενός ξύλινου ραβδιού πήραν τη λεία τους αφού τραυμάτισαν τον 51χρονο ιδιοκτήτη και έναν πελάτη που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα.

Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν τραυμάτισαν έναν ακόμη άνθρωπο ο οποίος επιχείρησε να τους κυνηγήσει.

Περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και με τη βοήθεια και πολιτών συνελήφθη ο ένας από τους ληστές ενώ ο άλλος διαφεύγει τη σύλληψη μέχρι και αυτή την ώρα. Ο ληστής που έχει συλληφθεί είναι ένας 39χρονος τσιγγάνος ενώ ο συνεργός του είναι ένας 30χρονος, επίσης αθίγγανος.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Δύο τραυματίες σε ληστεία κοσμηματοπωλείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε