Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: ”Γάζωσαν” σχολή πολεμικών τεχνών και σχολή οδήγησης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άγρια η νύχτα στο κέντρο της πόλης, όπου σημειώθηκαν απανωτά περιστατικά πυροβολισμών σε δύο επιχειρήσεις στις οποίες προκλήθηκαν ζημιές από τις σφαίρες που καρφώθηκαν στις τζαμαρίες τους…

Τα δύο περιστατικά έγιναν σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κεντρικές λεωφόρους της πόλης που θεωρητικά η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη, όλο το 24ωρο.

Στην πρώτη περίπτωση άγνωστοι ”γάζωσαν” τη τζαμαρία μίας σχολής πολεμικών τεχνών η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Παπαναστασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η ασφάλεια ενημερώθηκε όταν οι εργαζόμενοι της σχολής πήγαν εκεί για να πιάσουν δουλειά. Υπολογίζεται ότι στη σχολή πολεμικών τεχνών οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον τρεις φορές, πιθανότατα μέσα από κάποιο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζήτησαν πληροφορίες από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, όμως φαίνεται ότι κανείς δεν είδε ή δεν άκουσε τίποτα. Επίσης αναζητήθηκαν κάμερες από καταστήματα προκειμένου να εξεταστεί εάν υπάρχει αξιοποιήσιμο υλικό το οποίο θα μπορεί να ρίξει «φως» στις έρευνες της Αστυνομίας. 

Το δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης αφορά στους πυροβολισμούς εναντίον σχολής οδηγών η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Καλοκαιρινού. «Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια είναι τα κίνητρα των δραστών και εάν πρόκειται για τα ίδια άτομα, είναι όμως κάτι το οποίο εξετάζουμε και περιμένουμε απαντήσεις από τα εργαστήρια της Αστυνομίας για το αν χρησιμοποιήθηκε και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο όπλο» τόνισε υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας.

Και σε αυτή την περίπτωση από την αστυνομία αναζητήθηκε υλικό από κάμερες καταστημάτων επί της κεντρικής λεωφόρου, ενώ τόσο ο ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών όσο και ο ιδιοκτήτης της σχολής οδήγησης φέρονται να είπαν στους άνδρες της Ασφάλειας ότι δε γνωρίζουν ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχτηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε