Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η κατασκευαστική της μεγάλης απάτης…

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Υπόσχονταν εξοχικές κατοικίες στη Χερσόνησο σε τιμή ευκαιρία – Έδειχναν οικοδομές που φυσικά δεν τους ανήκαν και όταν πήραν τα χρήματα από 3 ζευγάρια έγιναν καπνός…

Μήνυση και αγωγή για απάτη, σε βάρος ιδιοκτητών κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα τη Χερσόνησο, αλλά και ενός δικηγόρου κατέθεσαν στην εισαγγελία Ηρακλείου Βρετανοί πολίτες οι οποίοι είχαν πληρώσει αδρά για την απόκτηση πολυτελών κατοικιών, κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, πρόκειται για τουλάχιστον τρία ζευγάρια Βρετανών που ονειρεύονταν να αποκτήσουν μόνιμη ή εξοχική κατοικία, στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου. Πήραν δάνεια, ενώ κάποιοι από αυτούς πούλησαν ακόμη και τα σπίτια τους στο εξωτερικό για να μπορέσουν να αποκτήσουν τη στέγη που τους υπόσχονταν οι ιδιοκτήτες της κατασκευαστικής εταιρείας.

Η περιπέτεια των έξι Βρετανών ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, οπότε κι επισκέφτηκαν τα γραφεία της συγκεκριμένης κατασκευαστικής εταιρείας. Η εν λόγω εταιρεία διαφήμιζε πολυτελείς κατοικίες, στα πλέον τουριστικά σημεία της Χερσονήσου σε τιμή-ευκαιρία.

Το ζευγάρι των Ελλήνων που αναζητείται έπειθε τους πελάτες του να καταβάλουν σε δόσεις τα χρήματα, ανάλογα με τα στάδια της κατασκευής του ποπυπόθητου σπιτιού… έχοντας καταφέρει να εισπράξουν από τον κάθε ιδιοκτήτη από 200.000 – 300.000€! Οι υπεύθυνοι της κατασκευαστικής εταιρείας έχουν εξαφανιστεί!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε