Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε αστυνομικό και έναν πολίτη – Η αστυνομία τον αναζητούσε μήνες

Ηράκλειο: Ξυλοκόπησε αστυνομικό και έναν πολίτη – Η αστυνομία τον αναζητούσε μήνες

Το βράδυ της Δευτέρας, ομάδα πάνοπλων αστυνομικών της ΟΕΑΚ έκανε έφοδο σε ιδιωτικό γυμναστήριο.

Στόχος της αστυνομίας ήταν η σύλληψη 33χρονου που διατελούσε χρέη πληρωμένου μπράβου και φέρεται να έχει εμπλακεί και σε υπόθεση εκβίασης και τοκογλυφίας.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε ξυλοκοπήσει αστυνομικό σε κεντρικό κατάστημα του Ηρακλείου, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίδα”, επειδή στο παρελθόν είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη που αφορούσε τον αδερφό του. Ο ίδιος φέρεται επίσης να ξυλοκόπησε πριν από λίγες μέρες πολίτη μέσα στα δικαστήρια.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκε και ακολούθησαν έρευνες στην επιχείρηση και στο σπίτι του αλλά δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Έτσι, ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε ζήτημα προτεραιότητας.  Μία καταγγελία σε βάρος του για εκβίαση και τοκογλυφία έδωσε στους αστυνομικούς την ευκαιρία να τον “εγκλωβίσουν” στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 33χρονος χθες το βράδυ πήγε στο γυμναστήριο ανυποψίαστος, σύμφωνα με το flashnews.gr, ενώ η εισβολή των πάνοπλων αστυνομικών της ΟΕΑΑΚ δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης καθώς και στους παριστάμενους φίλους του.

Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε