Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Μαχαιριές, ξύλο και συλλήψεις για μία προσπέραση;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αιματηρή συμπλοκή Ελλήνων με Ολλανδούς τουρίστες – Οι δύο παρέες δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα…

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ηρακλειώτες ηλικίας 27 και 19 ετών συνεπλάκησαν με παρέα Ολλανδών σε δρόμο της Χερσονήσου. Από την πλευρά των Ολλανδών εκ των οποίων έχει τραυματιστεί πολύ ελαφριά με μαχαίρι στο χέρι ένας νεαρός καταγγέλθηκε στις διωκτικές Αρχές πως οι δύο Ηρακλειώτες τους επιτέθηκαν, όταν τους προσπέρασαν με το αυτοκίνητο που οδηγούσαν.

Επάνω στη φασαρία ο μικρότερος σε ηλικία Ηρακλειώτης προκάλεσε μια εκδορά στο χέρι ενός νεαρού από την παρέα των Ολλανδών. Οι αλλοδαποί, όταν έφυγαν ο 27χρονος και ο 19χρονος από το σημείο, κατήγγειλαν το περιστατικό και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Έλληνες και τους οδήγησαν στο Α.Τ Χερσονήσου.

Εκεί – σύμφωνα με το cretalive.gr – οι δύο Ηρακλειώτες έδωσαν μία διαφορετική εκδοχή για το πώς έγινε το περιστατικό. Όπως είπαν, βρισκόμενοι στη Χερσόνησο για διασκέδαση οι Ολλανδοί χωρίς λόγο τους περικύκλωσαν και τους απειλούσαν.

Τότε εκείνοι, έβγαλαν το μαχαίρι για να τους εκφοβίσουν και δεν το χρησιμοποίησαν αφού η παρέα των Ολλανδών έφυγε και η φασαρία δε συνεχίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες του Α.Τ Χερσονήσου βρήκαν το μαχαίρι στο αυτοκίνητο των δύο Ελλήνων…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε