Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γ.Ρουσάκη!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ο 24χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το 19χρονο Γ.Ρουσάκη, κατόπιν αιτήματός του, προσέρχεται ξανά στην ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία – Για τον ίδιο και τον 22χρονο φερόμενο συνεργό του προκύπτουν και νέες κατηγορίες…

Όσα υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου – που ωστόσο του αρνήθηκε την αποφυλάκιση – αναμένεται να υποστηρίξει και το μεσημέρι, ο 24χρονος που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 19χρονου Γιάννη Ρουσάκη, από τα Μάλια, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο 24χρονος που ζήτησε να κληθεί από την ανακρίτρια για συμπληρωματική απολογία, θα προσέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο, στις 12.00, και αναμένεται να υποστηρίξει ότι τη μοιραία νύχτα δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα, τα οποία επιχείρησαν να του βγάλουν το κράνος. Όσα ακολούθησαν δεν είναι ξεκάθαρα, σύμφωνα με όσα εκτιμάται ότι θα πει ο νεαρός, που θα υποστηρίξει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Μαζί με τον 24χρονο, στην ανακρίτρια καλείται και ο 22χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία. Ο 22χρονος ήταν προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο κατόπιν προσφυγής του συνηγόρου του, και με απόφαση της ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος, με αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Ο 22χρονος κατέβαλε χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του αλλά και απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων των ομάδων του ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου, σε όλα τα αθλήματα, σε όποιο μέρος κι αν διεξάγονται.

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως προκύπτουν και νέες κατηγορίες, καθώς οι δύο νεαροί καλούνται να απολογηθούν και για περιστατικό που είχε προηγηθεί της δολοφονίας του Γ.Ρουσάκη. Σε κατάστημα, στην πλατεία Ελευθερίας, οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν ξυλοκοπήσει τον ιδιοκτήτη, οπαδό του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Στα 70 του χρόνια, έβαλε τέλος στη ζωή του -Αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα!

Λαμία: Χρυσαυγίτες εναντίον αριστερών και στη μέση η αστυνομία -Φωτό και βίντεο!

Εύβοια: Χειροπέδες στους ληστές με τα καλάσνικοφ -Το μοιραίο λάθος που έκαναν…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε