Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Οδηγίες προς ναυτιλλομένους – Έδιναν συμβουλές για καλό χασίς με φυλλάδια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών έχουμε ακούσει πολλές φορές. Για εμπόρους ναρκωτικών όμως, που έδιναν συμβουλές με φυλλάδια για την καλλιέργεια χασισόδεντρων είναι η πρώτη φορά…

Όλα ξεκίνησαν στις Γούβες Ηρακλείου το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Δύο άντρες ηλικίας 31 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους για παράδοση ναρκωτικών, αλλά δεν γνώριζαν ότι είχε έρθει απρόσκλητη και η αστυνομία, που τους οδήγησε τελικά στο Τμήμα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, άντρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν την πληροφορία ότι οι δύο άντρες κάνουν εμπόριο ναρκωτικών στη περιοχή, οπότε και πήγαν στο σημείο περιμένοντας τους ύποπτους να κάνουν την εμφάνισή τους. Πράγματι, γύρω στις 21:30, οι δύο νεαροί έφτασαν με το αυτοκίνητό τους στο σημείο.
Ο 31χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ωστόσο ύστερα από λίγα βήματα, αντιλήφτηκε την παρουσία της Αστυνομίας, και πέταξε από πάνω του 102γραμμάρια χασίς. Η Αστυνομία όμως εύκολα τον “έκανε τσακωτό”  καθώς και τον 33χρονο συνεργό του.
Η επιχείρηση των Αστυνομικών συνεχίστηκε και με έρευνα στα σπίτια των δύο συλληφθέντων. Στο σπίτι του 33χρονου, στο Καλό Χωριό του Δ. Χερσονήσου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία ζυγαριά ακριβείας, 1κυνηγετικό όπλο, 3 γεμιστήρες, 46 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων κυνηγετικού όπλου, ενώ στο σπίτι του 31χρονου δε βρέθηκε κάποιο αξιόποινο αντικείμενο.

Η ιστορία ωστόσο δε τελειώνει εδώ, αφού το πρωί της επόμενης ημέρας, οι Αστυνομικοί έφεραν στο Τμήμα και την “υπόλοιπη” οικογένεια του 33χρονου, καθώς οι έρευνες που έγιναν στο σπίτι του πατέρα του απέδειξαν ότι η ενασχόληση με τα ναρκωτικά είχε μετατραπεί σε οικογενειακή επιχείρηση.

Ειδικότερα στο σπίτι του 61χρονου πατέρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία επαναληπτική καραμπίνα, από την οποία είχε αφαιρεθεί παρανόμως ο μειωτήρας, 52 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 7 φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν αρχαία αγαλματίδια, άγνωστης περιόδου, στις οποίες εμφαίνονται οι γεωμετρικές διαστάσεις αυτών με την χρήση υποδεκάμετρου.

Στο δωμάτιο του 22χρονου γιου του, ο οποίος και καταζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόπ, 8 κροτίδες, μία θήκη πιστολιού, 7 διαφημιστικά φυλλάδια τα οποία απεικονίζουν δενδρύλλια Ακατέργαστης Κάνναβης, τιμές πώλησης αυτών και λοιπές οδηγίες για την καλλιέργεια τους και 9 διάφανα σακουλάκια, που προορίζονταν για την συσκευασία των προς πώληση ποσοτήτων χασίς

Ο 28χρονος γιος διαφεύγει τη σύλληψη ενός ο πατέρας της “φαμίλιας” έχει συλληφθεί και μαζί με τους υπόλοιπους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε