Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σήκωσαν ΑΤΜ με τρακτέρ!

Ένα παρόμοιο τρακτέρ χρησιμοποίησαν οι δράστες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ένα παρόμοιο τρακτέρ χρησιμοποίησαν οι δράστες - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα έγιναν σε σούπερ μάρκετ της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 03.00. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν θρύψαλα τη τζαμαρία και μπούκαραν με ένα τρακτέρ, που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από 62χρονο αγρότη. Διέσχισαν έναν από τους διαδρόμους και έφτασαν στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς.

Πολύ γρήγορα το ξήλωσαν και το έβγαλαν έξω από το κατάστημα με το τρακτέρ. Το μόνο που είχαν να κάνουν, ήταν να το φορτώσουν στο φορτηγό που είχαν παρκάρει στην είσοδο του σούπερ μάρκετ. Εκεί όμως τα έκαναν θάλασσα: την ώρα που επιχείρησαν να το ανεβάσουν στο φορτηγό τους έπεσε και από τα γύρω σπίτια, άρχισαν να ανάβουν φώτα!

Οι δράστες φοβήθηκαν ότι έχουν γίνει αντιληπτοί και για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με την αστυνομία, έφυγαν άρον-άρον! Εγκατέλειψαν το τρακτέρ, το φορτηγό αλλά και το ΑΤΜ στην είσοδο του σούπερ μάρκετ και εξαφανίστηκαν πιθανότατα με αυτοκίνητο.

Για την ιστορία η αστυνομία δεν είχε ιδέα. Ενημερώθηκε το πρωί, όταν έφτασαν στο κατάστημα οι υπάλληλοι για να πιάσουν δουλειά. Όπως και να ‘χει η… φαντασία των δραστών συναγωνίζεται τη φαντασία εκείνων που είχαν σηκώσει πριν από λίγες μέρες ΑΤΜ, από το δημαρχείο Ασσήρου στη Θεσσαλονίκη. (διαβάστε τη σχετική είδηση και δείτε το σχετικό βίντεο)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε