Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη φυλακή 38χρονος γιατί είχε ερωτική σχέση με τη 14χρονη ετεροθαλή αδερφή του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η υπόθεση του 38χρονου είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία…

πριν από ένα χρόνο. Τότε η υπόθεση είχε έρθει στο φως όταν η μητέρα της ανήλικης ζήτησε βοήθεια από την Ασφάλεια Ηρακλείου για να μπει ένα τέλος στην αρρωστημένη κατάσταση που αναστάτωνε την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς της Κρήτης, χθες το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων  καταδίκασε τον 38χρονο σε συνολική ποινή φυλάκισης 9,5 ετών για τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιού, της υποστήριξης φυγής ανήλικης και της αιμομιξίας.

Η αποπλάνηση είχε ασκηθεί σε βαθμό κακουργήματος και χθες μετατράπηκε σε βαθμό πλημμελήματος. Για την επίμαχη κατηγορία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Επίσης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης επτά ετών επειδή βοήθησε την 14χρονη να φύγει από το πατρικό της για να συζήσουν, ενώ για την αιμομιξία του επιβλήθηκαν έξι μήνες.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση που θα ασκηθεί από την πλευρά του 38χρονου να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι θα παραμείνει στη φυλακή. Σημειώνεται ότι ήδη έχει εκτίσει ποινή ενός έτους, αφού συνελήφθη αμέσως μετά την καταγγελία της μητέρας, της 13χρονης τότε ετεροθαλούς αδελφής του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε