Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στο ”σκαμνί” ο σωφρονιστικός υπάλληλος που μετέφερε ηρωίνη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει μεταξύ άλλων 250 γραμμάρια ηρωίνης…

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί στις 5 Ιουλίου ο 38χρονος σωφρονιστικός υπαλλήλος των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει μεταξύ άλλων 250 γραμμάρια ηρωίνης ενώ ετοιμαζόταν να αναλάβει πρωινή βάρδια στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δίκη θα διεξαχθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου. Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο καθώς επρόκειτο για την μοναδική περίπτωση επ’ αυτοφώρω συλλήψεως και μάλιστα τόσο μεγάλης ποσότητας ηρωίνης.

Το μεγάλο ζητούμενο ωστόσο είναι αν τελικά στη διάρκεια της κύριας ανάκρισης προέκυψαν στοιχεία σε σχέση με την ταυτότητα των ηθικών αυτουργών, των ατόμων δηλαδή που χρησιμοποίησαν τον 38χρονο για να περάσει τα ναρκωτικά στην φυλακή.

Τέτοια στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, δεν έχουν προκύψει καθώς ο 38χρονος φέρεται να κρατά κλειστό το στόμα του. Ο ίδιος από την στιγμή της σύλληψης του και μετά τηρεί την ίδια υπερασπιστική γραμμή.

Ισχυρίζεται ότι ένα μήνα πριν από την σύλληψη του, άρχισε να δέχεται σοβαρές απειλές από κυκλώματα που τον πίεζαν να αναλάβει την μεταφορά δέματος που θα του παρέδιδαν. Ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν γνώριζε ότι θα μετέφερε ναρκωτικά. Πίστευε ότι το δέμα περιείχε μόνο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο ότι μετέφερε δέματα στην φυλακή συστηματικά και υποστηρίζει ότι η μία και μοναδική φορά που δέχτηκε, ήταν το πρωινό της σύλληψης του. Ταυτόχρονα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος όταν δέχτηκε τις πρώτες απειλές από μέλη του κυκλώματος, έκανε αίτηση μετάθεσης του από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Στέγη Ανηλίκων προκειμένου να γλυτώσει, όπως είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη:H μάνα έπαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της!

Ρέθυμνο: Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του – Μια τραγωδία που συγκλονίζει!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε