Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στο σκαμνί το ”ζευγάρι της κοκαϊνης” – Τι θα πουν στην απολογία τους…

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Όλα ξεκίνησαν με τη σύλληψη του άνδρα, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του…

Μαζί στη ζωή, αλλά όχι στις “μπίζνες”, αναμένεται να ισχυριστεί ο 38χρονος που πιάστηκε με κοκαΐνη στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και τα τρία ανήλικα παιδιά του. Μετά την άγρια καταδίωξη ο 38χρονος συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικές έρευνες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής και της 33χρονης συζύγου στην υπόθεση.

Ο 38χρονος, πάντως, ο οποίος προχθές πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, θα απολογηθεί πρώτος σήμερα, προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τα ναρκωτικά. Αμέσως μετά θα απολογηθεί η 33χρονη σύζυγός του.

Σε βάρος του ζευγαριού έχουν απαγγελθεί ποινικές διώξεις για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος του 38χρονου ασκήθηκε, επιπλέον, δίωξη για αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή κι έκθεση ανηλίκων κατά συρροή, ενώ διερευνάται η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς κατά την έρευνα στα σπίτια του ζευγαριού βρέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και βιβλιάρια καταθέσεων με ποσά “ιλιγγιώδη”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της, για να γλιτώσει τη σύλληψη!

Ηλεία: Πήγε στην τουαλέτα και είδε τους ληστές να μπαίνουν από το παράθυρο!

Ηράκλειο: Κλοπή… πρωτοφανούς θρασύτητας – Κλείδωσε τον παπά και τους πιστούς!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε