Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συμμορία δουλεμπόρων στα χέρια της αστυνομίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Φυλάκιζαν και εκβίαζαν αλλοδαπούς…

Πρόκειται για 7 Σλυριους, έναν Μαροκινό και έναν Ιρακινό, που συνελήφθησαν στο δημοτικό διαμέρισμα Κοκκίνη Χάνι του δήμου Χερσονήσου και κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία, αρπαγή και παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το πρωί της Τετάρτης (16-11-2011) αστυνομικοί μετέβησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Χερσονήσου, κατόπιν καταγγελίας για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Στο σημείο εντόπισαν τους 9 συλληφθέντες, καθώς επίσης οκτώ αλλοδαπούς, οι οποίοι κατήγγειλαν την παράνομη κράτησή τους.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό συνεργό τους, ο οποίος αναζητείται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε, κατακρατούσαν παράνομα τους οκτώ αλλοδαπούς τη τελευταία εβδομάδα περίπου, με σκοπό να αποσπάσουν από τους οικείους τους, χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια, θα μεριμνούσαν για την προώθηση τους σε χώρες της Ευρώπης, αφού προηγουμένως τους είχαν προμηθεύσει με πλαστά δελτία αιτήσεως ασύλου αλλοδαπών.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν επίσης, οχτώ πλαστά δελτία αιτήσεως ασύλου αλλοδαπών με τα ονόματα των οκτώ αλλοδαπών, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πιθανότητα συμμετοχής τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε