Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Θα έβγαζε στην “αγορά” μισό κιλό ηρωίνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έτοιμος να πλημμυρίσει … με θάνατο τις πιάτσες τον τοξικομανών ήταν ένας 21χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, οι πληροφορίες που έφτασαν στο ΤΔΝ Ηρακλείου έκαναν λόγο για τρία άτομα από την Αλβανία που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην πόλη του Ηρακλείου.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν χθες το πρωί, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι, έφθασαν με μοτοσυκλέτα σε υπαίθριο χώρο, όπου έκρυψαν ένα κουτί, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 5 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την πολυήμερη παρακολούθηση, οι δύο αλλοδαποί μαζί με τον 21χρονο, προμήθευαν με ηρωίνη, χρήστες της περιοχής ενώ επισκέπτονταν συχνά, διαμέρισμα στην πόλη του Ηρακλείου.

Χθες το βράδυ, ο 21χρονος εντοπίσθηκε ενώ επιχειρούσε να μπει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

96 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού μεικτού βάρους 466,5 γραμμαρίων
μία ζυγαριά ακριβείας και
δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες SIM.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι ίδιοι δράστες οι οποίοι αναζητούνται, είχαν τοποθετήσει 30,8 γραμμάρια ηρωίνης, που είχαν βρεθεί στις 26-03-2012.

Ο νεαρός που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε ακόμα:
Λάρισα: Έστειλαν ηρωίνη στα κρατητήρια μεσα σε… κύπελλα καφέ!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε