Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα για την προστασία τους οι κάτοικοι στο Σμάρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θέλουν να σταματήσουν τα έκτροπα στην περιοχή από μέλη συγκεκριμένης οικογένειας, όπως καταγγέλλουν.

Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, αποφάσισαν να ζητήσουν την άμεση παρέμβαση των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών όπως διαβάζουμε στο CretaLive.

Η απόφαση πάρθηκε στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου τοπικοί σύλλογοι στον απόηχο του “θερμού” επεισοδίου που έγινε δύο ημέρες πριν, μεταξύ των μελών δύο κτηνοτροφικών οικογενειών της περιοχής (διαβάστε εδώ).

Όπως κατήγγειλαν, μέλη της μίας οικογένειας για ασήμαντη αφορμή έστησαν ενέδρα στους γονείς και στα παιδιά της δεύτερης οικογένειας, τους ξυλοκόπησαν με μαγκούρες ενώ δε δίστασαν ακόμα και να πυροβολήσουν αρκετές φορές για εκφοβισμό.

Οι επιτιθέμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καστελίου και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αφού μητέρα και δύο παιδιά έπαθαν κατάγματα στα χέρια από τα χτυπήματα, από τις μαγκούρες.

Το περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά επεισοδίων που έχουν προκαλέσει σε βάρος ντόπιων τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας όπως λένε οι κάτοικοι.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να συγκαλέσουν την έκτακτη γενική συνέλευση και να λάβουν μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Η συμμετοχή στην συνέλευση ήταν μαζική, γεγονός που δείχνει την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας…

Άπαντες ξεκαθάρισαν ότι δε θα ανεχθούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον και εξέδωσαν ψηφίσματα, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα στείλουν στην Εισαγγελία και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Παρών στην συνέλευση ήταν εκπρόσωπος της Αστυνομίας που άκουσε από πρώτο χέρι τα παράπονα και τις καταγγελίες των κατοίκων.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: “Βράζει” το Σμάρι μετά την άγρια συμπλοκή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε