Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο:”Έμενε στο σπίτι μας, μεθούσε, με χτυπούσε και με βίαζε”!

ΦΩΤΟ από FOTOLIA

Ο δράστης είχε σκοτώσει 50χρονη και είχε κάψει το πτώμα της – Στη συνέχεια με το “έτσι θέλω” εγκαταστάθηκε στο σπίτι ηλικιωμένης και της 39χρονης κόρης της…

Μόλις 4 μήνες “γλίτωσε” σε σχέση με την ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα ένας 68χρονος, ο οποίος αφού δολοφόνησε 50χρονη με την οποία διατηρούσε σχέση, εγκαταστάθηκε με το “έτσι θέλω” στο σπίτι 39χρονης φίλης της, με νοητικά προβλήματα την οποία βίαζε!

Ο 68χρονος, που είναι ήδη έγκλειστος, και είχε “πρωταγωνιστήσει” σε υπόθεση φρικιαστικής δολοφονίας, το 2007, εμφανίστηκε στο Δικαστήριο αρνούμενος το βιασμό. Το Δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείστηκε και τον αθώωσε μόνο για τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης, επιβάλλοντάς του πονή κάθειρξης έξι ετών και δύο μηνών, περιορισμένης, δηλαδή, κατά τέσσερις μήνες, σε σχέση με την πρωτοδική απόφαση.

Η 39χρονη γυναίκα είπε στο Δικαστήριο ότι όταν ο 68χρονος ήταν μεθυσμένος, επιθετικός, την έβριζε, την απειλούσε, ενώ την είχε χτυπήσει και δύο φορές. Για το θέμα του βιασμού, είπε πως δεχόταν τη συνεύρεση γιατί τον φοβόταν. Εκείνος την επόμενη ημέρα της ζητούσε συγνώμη, προφασιζόμενος ότι δε θυμόταν τί είχε κάνει.

Το καλοκαίρι του 2005 ο 68χρονος “ξέφυγε” ακόμα περισσότερο. Πέταξε έξω από το σπίτι τις ιδιοκτήτριες και έμεινε μόνος του! Ένας ξάδελφος της 39χρονης που τη φιλοξένησε, μαζί με τη μητέρα της, βοήθησε να υποβάλλουν μήνυση κατά του “εισβολέα”, ο οποίος και μπήκε στη φυλακή. 

Ο ξάδελφος της 39χρονης στην κατάθεσή του είπε ότι στη γειτονιά υπήρχε η αίσθηση ότι ο 68χρονος ήθελε να κάνει κακό στη μητέρα της 39χρονης για να πάρει στα χέρια του την περιουσία τους.

Ο ίδιος, ωστόσο, στην απολογία του, αναφερόμενος και στη δολοφονία της 50χρονης για την οποία έχει καταδικαστεί, αρνήθηκε ότι την έχει διαπράξει, ενώ διέψευσε οποιοδήποτε ισχυρισμό για αξιώσεις επί της περιουσίας των δύο γυναικών.

Αντιθέτως, ισχυρίστηκε ότι εκείνες του πρότειναν να πάρει στα χέρια του τα περιουσιακά τους στοιχεία “για να μην τα πάρει κανένας άλλος”, ενώ για το καλοκαίρι του 2005 οπότε έδιωξε κλιμάκιο της πρόνοιας που μετέβη στο σπίτι, για να δει τί συμβαίνει, είπε ότι του το ζήτησαν οι δύο γυναίκες, φοβούμενες ότι θα τους έπαιρναν το σπίτι! 

Διαβάστε ακόμα:
Κρήτη: Πλήρωσε το ερωτικό αμόκ με… 4 χρόνια φυλάκισης και μια δαγκωμένη μύτη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε