Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ήθελαν να “φάνε” και τον Παρασκευόπουλο – Ποιον ήθελαν υπουργό Δικαιοσύνης οι τρομοκράτες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση για υπόγειες σχέσεις στελεχών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με έγκλειστους των φυλακών καταδικασμένους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες.

Εκτός απ’ τον διάλογο στον οποίο υψηλόβαθμο στέλεχος της νεοτρομοκρατίας ακούγεται να λέει πως δεν τηρήθηκαν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ τους αλλά και η φράση “καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα” (στον Γιάννη Πανούση) υπάρχουν και άλλα ενημερωτικά δελτία της ΕΥΠ που αφορούν σε αντίστοιχους διαλόγους και αφορούν στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Φαίνεται ότι ούτε και ο Νίκος Παρασκευόπουλος ήταν αρεστός στους τρομοκράτες και στην “πτέρυγα” του ΣΥΡΙΖΑ που διατηρούσε σχέσεις μαζί τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” τα άτομα αυτά προωθούσαν άλλο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για άτομο το οποίο στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατείχε υψηλή θέση.

Μάλιστα στα ντοκουμέντα που κατέθεσε χθες ο Γιάννης Πανούσης υπάρχει και σχετικός διάλογος όπου ακούγονται να συζητούν την πιθανότητα τοποθέτησης αυτού του υψηλόβαθμου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, θεωρώντας ότι ανταποκρινόταν θετικά σε μια σειρά αιτημάτων τους.

Μάλιστα το υψηλόβαθμο αυτό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφεται ως πρώην και συγκεκριμένα πως κατείχε σημαντικό αξίωμα και όχι κυβερνητικό. Επιπλέον φωτογραφίζεται ως άτομο με εμπειρία στα θέματα δικαιοσύνης που είχε μάλιστα έρθει σε ευθεία σύγκρουση με τον Γιάννη Πανούση. Το άτομο αυτό έλεγαν μεταξύ τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι τρομοκράτες είχε θετική άποψη για μια σειρά αιτημάτων τους και είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που υπάρχει και αναφέρει:

Φυλακισμένος ΣΠΦ: Κάνε κάτι να εξαιρεθούμε από τις φυλακές τύπου Γ’
Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Τα ‘παμε αυτά, θα φέρουμε νομοθετήματα για τις φυλακές τύπου Γ’ Θα δεις, θα τις καταργήσουμε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε