Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Καταγγέλει στέλεχος καναλιού η 24χρονη ανερχόμενη ηθοποιός του θεάτρου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

 “Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες σε ένα γνωστό club της Αθήνας όπου είχα πάει να διασκεδάσω με φίλους μου, που ασχολούνται επίσης με την υποκριτική. Εκεί βρισκόταν και ο συγκεκριμένος άνδρας, επίσης με κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης. Γνωριστήκαμε και αμέσως μου ζήτησε να  βρεθούμε την επόμενη ημέρα προκειμένου να του δώσω το βιογραφικό μου γαι να το προωθήσει… Μου έδειξε και φωτογραφίες στο κινητό με διάφορες επώνυμους ηθοποιούς και μου είπε ότι όλους αυτούς τους είχε προωθήσει ο ίδιος”, περιγράφει η ηθοποιός στην εφημερίδα Espresso.

H 24χρονη πείστηκε και βγήκε μαζί του για να του δώσει το βιoγραφικό της ενώ εκείνος  της έλεγε διαρκώς πόσο όμορφη και δυναμική είναι. Οι υποψίες της την οδήγησαν να του πει πως αν έχει κάτι πονηρό στο μυαλό του να το ξεχάσει κι εκείνος απάντησε πως ήθελε μόνο να την κοιτάζει και να αυνανίζεται… Η ηθοποιός πανικοβλήθηκε αλλά στέλεχος την ενημέρωσε πως απλά ήθελε να δει την αντίδρασή της.

Στην επιστροφή μπήκανε στο αυτοκίνητο της κοπέλας για να τον μεταφέρει στο δικό του και παρατήρησε ότι χάϊδευε τα γεννητικά του όργανα:” Όταν τον ρώτησα τι κάνει και του φώναξα να σταματήσει αμέσως αυτή τη χυδαιότητα, με κοίταξε και μου είπε να σταματήσω να γκρινιάζω και να του χαλάω τη στιγμή, καθώς ήταν λίγο πριν την ολοκλήρωση…” Εκείνος συνέχιζε να αυνανίζεται παρά τις φωνές της νεαρής ηθοποιού κι όταν φτάσανε στο αυτοκίνητό του τού είπε να κατέβει. “Ποια είσαι εσύ που θα με πετάξεις από το αυτοκίνητο; Θα σε καταστρέψω!… Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” , της απάντησε ο άντρας με άγριο ύφος.

Έπειτα από τις φωνές της ηθοποιού και την άρνησή του να φύγει, την έπιασε από το λαιμό και με δύναμη προσπάθησε να βάλει το κεφάλι της στα γεννητικά του όργανα. Εκείνη αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις και κατάφερε με τις κραυγές της να τον τρέψει σε φυγή. Μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο γιατί πονούσε πολύ και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κάκωση στον αυχένα και της έβαλαν κολάρο με το οποίο αναγκάστηκε να παίξει στην παράσταση.

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Προκειμένου να ικανοποήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξει του είναι ικανός για όλα. Και πολύ φοβάμαι ότι και άλλα κορίτσια μπορεί να πέσουν στην παγίδα του”, δήλωσε η ηθοποιός η οποία σήμερα θα μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσιού μαζί με τομ δικηγόρο της για τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε