Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξάδελφος του συζύγου της ο δολοφόνος της 33χρονης μάνας στην Καλλιθέα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

– Υποφέρει από βαριά ψυχολογική πάθηση
– Έλεγε ότι τον κυνηγούσαν αόρατες δυνάμεις
– Τραγικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως

31 ετών, αριστούχος του οικονομικού πανεπιστημίου, αλλά με πολύ βαριά ψυχολογική πάθηση ο δράστης. Έμενε έναν όροφο κάτω από την άτυχη 33χρονη καθώς είναι ξάδελφος του συζύγου της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα ο 31χρονος ακολουθούσε εδώ και καιρό φαρμακευτική αγωγή καθώς υπέφερε από σύνδρομο καταδίωξης. Έλεγε ότι τον καταδιώκουν αόρατες δυνάμεις.

Για το σκοπό αυτό πριν 2 με 3 χρόνια είχε αγοράσει ένα πιστόλι των 7,56 mm. Κανείς δεν γνώριζε ότι οπλοφορεί, κανείς όμως δεν γνώριζε και το ότι εδώ και καιρό είχε κλειδώσει τα χάπια του σε ένα ντουλάπι και δεν ακολουθούσε την αγωγή.

Ήταν θέμα χρόνου λένε οι ειδικοί. Συνήθως αυτά τα άτομα στρέφονται εναντίον ανθρώπων του στενού οικογενειακού τους κύκλου. Από θαύμα δεν είχε επιτεθεί στη μητέρα ή τον αδελφό του.

Δυστυχώς στο δρόμο του βρέθηκε η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών, σύζυγος του ξάδελφού του. Όπως αποδεικνύεται τώρα ο δράστης που συχνά επισκεπτόταν το σπίτι του ζευγαριού είχε καταφέρει να κλέψει τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα.

Χτύπησε το κουδούνι αλλά η 33χρονη άργησε λίγο να ανοίξει και τότε εκείνος άνοιξε με το κλειδί που είχε κλέψει. Φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα του έκανε παρατήρηση και τότε εκείνος έβγαλε το πιστόλι και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της 4χρονης κορούλας της 33χρονης. Το παιδάκι βρέθηκε κουκουλωμένο στο κρεβατάκι του γεμάτο αίματα.

Ο δράστης σαν να μην είχε συμβεί τίποτε πήγε στο διαμέρισμά του και κοιμήθηκε. Ακόμη και τώρα που οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα στοιχεία, ακόμη και το όπλο σε ένα συρτάρι του σπιτιού του, ο 31χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε