Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξάνθη: “΄Έγδυσαν” το δημοτικό ακίνητο στο άλσος του Ευμοίρου! Πήραν ακόμα και τα κεραμίδια!

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Στο έλεος επιτήδειων το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στο άλσος του Ευμοίρου. Έχουν κλέψει ακόμη και τα κεραμίδια! Έσπασαν και έκλεψαν παράθυρα, κουφώματα και τοιχώματα!

Με αμείωτο ρυθμό και τη δημοτική αρχή… απλό παρατηρητή συνεχίζονται οι βανδαλισμοί και οι λεηλασίες της ακίνητης περιουσίας του δήμου Ξάνθης, όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday.
Xαρακτηριστικότερη περίπτωση, είναι το ακίνητο που βρίσκεται μέσα στο άλσος του Ευμοίρου και από το οποίο επιτήδειοι έχουν κλέψει ακόμη και την οροφή!

Ήδη εδώ και ένα χρόνο ο Οικολογικός Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευμοίρου, που έχει αναλάβει εθελοντικά τη φροντίδα και τον καθαρισμό του άλσους που κατά καιρούς χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη παραβατικών δράσεων, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο του δάσους,
επισημαίνοντας πως κλέφτες έχουν επιδοθεί σε καθημερινές επιδρομές σε αυτό, παίρνοντας ό,τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να μεταπωληθεί.

Το δημοτικό ακίνητο, σύμφωνα πάντα με το ThrakiToday, έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, με τον δήμο να επισημαίνει κατά καιρούς πως σχεδιάζει την αξιοποίησή του, χωρίς βέβαια αυτό να γίνεται πράξη.
Την ίδια στιγμή ο Σύλλογος του Ευμοίρου ανέλαβε τον καθαρισμό του άλσους ενώ ζήτησε από τον δήμο να του παραχωρήσει του ακίνητο για να αναλάβει να τη συντήρησή του.
Ωστόσο μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει συμβεί…

Διαβάστε ακόμα:

Για δύο χρόνια θησαύριζαν με τους εικονικούς γάμους των αλλοδαπών! 173 άτομα εμπλέκονται στο κύκλωμα της Θεσσαλονίκης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε