Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Εμπορική… συσκότιση ενάντια στην κρίση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση έχουν απευθύνει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ο εμπορικός κόσμος της Ξάνθης, αποφασίζοντας την καθολική συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης.

Στην απεργία που προκήρυξαν ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν, μετά από καιρό, με κλείσιμο των καταστημάτων τους τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος όσο και η ΟΕΒΕ Ξάνθης,
ενώ παράλληλα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις μέσω ομάδων περιφρούρησης ώστε να μην υπάρχουν αποκλείσεις και να διατηρηθούν κλειστά τα καταστήματα της πόλης.

Ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης σε ανακοίνωσή του καθιστά σαφές πως θα προχωρήσει σε αποκλεισμό των εμπορικών καταστημάτων της πόλης, εφόσον αυτά λειτουργήσουν κάτι που έκανε και κατά τη διάρκεια των περσινών κινητοποιήσεων.

Παράλληλα μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο thrakitoday.com , αποφασίστηκε η συσκότιση των καταστημάτων της Ξάνθης από το βράδυ της Τετάρτης έως και το βράδυ της Πέμπτης…

Κλειστά θα παραμείνουν και τα καφέ της πόλης με απόφαση του Σωματείου Καφέ Μπαρ της Ξάνθης, το οποίο ωστόσο αριθμεί 70 μόλις μέλη, τη στιγμή τα καφέ μπαρ της Ξάνθης ξεπερνούν τα 150.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 10.30 έξω από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη της Ξάνθης. Την ίδια ώρα το ΚΚΕ κάνει αντίστοιχες κινητοποιήσεις στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεσηκωμός στο Ζάλογγο λόγω της κρίσης – “Σήκωσαν” πανό στο μνημείο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε