Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη: Έπαιζαν πρέφα αλλά… τους πήραν πρέφα!

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη που… έμελλε να τελειώσει σε ένα χαντάκι!

Η αρχή έγινε σε καφενείο που βρίσκεται στον Πολύτιστο Ξάνθης. Δύο άτομα κατάφεραν να τρυπώσουν από παράθυρο τη στιγμή που οι θαμώνες έπαιζαν στα μπροστινά τραπέζια. Οι δράστες βούτηξαν δύο πακέτα τσιγάρα και 20€. Πριν όμως προλάβουν να φύγουν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι δράστες άρχισαν να τρέχουν και… για καλή τους τύχη, βρήκαν ένα φορτηγό με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή. Μπήκαν μέσα, γλίτωσαν από τους πελάτες και τον υπεύθυνο του καφενείο και άρχισαν να απομακρύνονται. Πολύ γρήγορα όμως, βρέθηκαν πίσω τους περιπολικά της αστυνομίας.

Στο 1ο χιλιόμτερο της Δημ. Οδού Πολυσίτου – Διασταύρωσης Σημάντρων – Ξάνθης, οι δράστες είδαν μπροστά τους μπλόκο της αστυνομίας και για να το αποφύγουν, έστριψαν προς τα χωράφια. Στο σημείο όμως βρισκόταν ένα χαντάκι με αποτέλεσμα το φορτηγό να βουλιάξει.

Ο 18χρονος οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του, πρόλαβε να απομακρυνθεί και αναζητείται. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες για τον συνεργό του συνεχίζονται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε