Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξάνθη: Επίθεση ληστών στα νεκροταφεία!

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday
ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων την Κυριακή όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, στο χώρο των δημοτικών κοιμητηρίων Ξάνθης.

Το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από δύο δράστες, οι οποίοι αφού άνοιξαν με θράσος την πόρτα του συνοδηγού, στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα την ηλικιωμένης γυναίκας που βρισκόταν εκεί!

Η μανία με την οποία τραβούσαν την τσάντα οι δράστες, την οποία φορούσε επάνω της η ηλικιωμένη ήταν τόσο μεγάλη που της προκάλεσαν μελανιές. Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει την κλοπή αυξάνοντας την ταχύτητα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν οι δράστες να ολοκληρώσουν την πράξη τους και να φύγουν.

Οι δύο ηλικιωμένοι κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια ενώ στο σημείο έφτασε η Αστυνομία. Ωστόσο δεν είναι το πρώτο περιστατικό επίθεσης που καταγράφεται στον χώρο του κοιμητηρίων με πιο πρόσφατη την επίθεση σε μια ηλικιωμένη στο χώρο των νεκροταφείων με λεία έναν σταυρό που φορούσε η ίδια στον λαιμό της.

Υπενθυμίζεται πως ο χώρος των κοιμητηρίων φυλάσσεται μεν, αλλά όχι επαρκώς, καθώς βρίσκεται κοντά στον οικισμό του Δροσερού, όπου κατοικούν τσιγγάνοι και άτομα που κατά καιρούς αναπτύσσουν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές…

Διαβάστε ακόμα:

Πύργος: Ένας νεκρός σε καυγά μεταξύ εξαδέλφων! Αιτία ήταν… μια ελιά!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε