Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξάνθη: Πήγαν να πουλήσουν βρέφος σε ζευγάρι αστυνομικών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μια συγκλονιστική υπόθεση που εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο της πόλης – Διαβάστε πως η αστυνομία κατάφερε να διεισδύσει στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών…

Όλα έγιναν στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Αστυνομικοί είχαν κλήσει ραντεβού με 4 Βούλγαρους, που σκόπευαν να πουλήσουν ένα νεογέννητο βρέφος. Στις επαφές που είχαν προηγηθεί τα μέλη του κυκλώματος ζητούσαν 14.000€. Οι αστυνομικοί συμφώνησαν και τους περίμεναν στο νοσοκομείο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 

Όταν έφτασαν οι 4 Βούλγαροι (μία 29χρονη που είχε γεννήσει το μωρό, ένας 25χρονος, ένας 38χρονος και ένας 31ος ετών) οι αστυνομικοί τους έδωσαν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει και τότε οι δράστες τους παρέδωσαν το τριών ημερών βρέφος. Αμέσως οι αστυνομικοί που φορούσαν πολιτικά έβγαλαν χειροπέδες και τους συνέλαβαν.

Το βρέφος, με προφορική εντολή του εισαγγελέα Ξάνθης και κοινωνικής λειτουργού, εισήχθη σε ίδρυμα ανηλίκων για περίθαλψη, ενώ τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και τα πιστοποιητικά γέννησης του βρέφους, κατασχέθηκαν.

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μανώλης Λουπείδης επιβεβαίωσε ότι οι αστυνομικοί του τμήματος ΟΠΚΕ είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα επαφές με μέλη της σπείρας, που εμπλέκονται στην αγοροπωλησία βρεφών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δυο αστυνομικοί παρουσιάστηκαν προ εβδομάδων ως άτεκνο ζευγάρι σε τρία από τα μέλη της σπείρας. Το φερόμενο άτεκνο ζευγάρι των αστυνομικών εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει το μωρό που κυοφορούσε η γυναίκα και έγιναν όλες οι απαραίτητες συνεννοήσεις.

Η γυναίκα εισήλθε πριν από λίγες μέρες στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης προκειμένου να γεννήσει και το ζευγάρι των αστυνομικών εμφανίστηκε στην κλινική και παρέδωσε 14.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Ο κ. Λουπείδης τόνισε ότι η αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, υπογράμμισε ωστόσο πως ακόμα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και αναμένεται μέσα στην ημέρα να γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για το κύκλωμα διακίνησης βρεφών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε