Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξέρουν τουλάχιστον 15 άτομα που προμηθεύτηκαν κοκαϊνη από τον διακινητή σε συνδέσμους ομάδων!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά τόσο σε οπαδούς ομάδων, όσο και σε άλλους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους 4 συλληφθέντες που είναι και προφυλακισμένος, έχει καταγραφεί από το σύστημα υποκλοπών της ΕΥΠ να έχει ύποπτες συνομιλίες για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Στο διαβιβαστικό έγγραφο της Ασφάλειας, αναφέρεται η εμπλοκή τουλάχιστον άλλων 15 ατόμων από όλη την Ελλάδα. Κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε λέσχες οπαδών.

Όλοι, αναμένεται να κληθούν να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η υπόθεση, εξιχνιάσθηκε στις 21 Μαρτίου 2012 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με την σύλληψη τριών ελλήνων και ενός αλβανού για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνες που είχαν γίνει στα σπίτια των συλληφθέντων είχαν βρεθεί 100 γραμμάρια ηρωίνης, 140 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 12.000 ευρώ, δύο Ι.Χ και ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης, ένας από τους συλληφθέντες ήταν ανάμεσα στους 5 κατηγορούμενους για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου στις 29/03/2007 στην Λεωφόρο Λαυρίου. Τότε, είχε αθωωθεί ομόφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοπαλίκαρα συνδέσμων φιλάθλων από τους βασικούς διακινητές ναρκωτικών μεταξύ των οπαδών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε