Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξέσπασε σε κλαματα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 41χρονος από το Κορωπί – Τους πυροβόλησα μέσα από το αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελα να τους σκοτώσω

Ξέσπασε σε κλαματα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 41χρονος από το Κορωπί – Τους πυροβόλησα μέσα από το αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελα να τους σκοτώσω

– Ο 41χρονος δηλώνει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον πεθερό του και τη συμβία του αλλά απλά να τους φοβίσει
– Η 26χρονη αφού ομολόγησε κρίθηκε προφυλακιστέα και ζητά να πάρει μαζί της τα παιδιά στη φυλακή
– Στον εισαγγελέα θα βρεθεί το απόγευμα και ο 41χρονος σύντροφός της, που πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης
– Το απόγευμα έγινε η κηδεία της 38χρονης γυναίκας και πρώην συζύγου του 41χρονου

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε και ο 41χρόνος,πρώην σύζυγος της 38χρόνης και σύντροφος της 26χρόνης. Ο 41χρόνος συνελήφθη καθώς χθες με μία καραμπίνα στο χέρι πυροβόλησε σε βάρος του πατέρα της 26χρόνης και της σύντροφου του και τους τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά.

 

Μπαίνοντας στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 41χρόνος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων : “Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!”.

 

 

 

Σε βάρος του 41χρόνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ο 41χρόνος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα ξέσπασε σε γοερά κλάματα ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών ο 41χρόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο. “Τον πήρα τηλεφωνο και του ειπα:”αλήτη, δολοφόνοι, τι ειναι αυτό που κάνατε;”Πηγα να τον φοβερίσω, για να καταλαβει τι εκανε γιατι για μενα αυτός ηταν ο φταίχτης” φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροροφίες φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του : φώναξε “Που εισαι ρε;”, εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε “Τι θες ρε μαλ..”.

“Χωρίς να κατεβω απο το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω” φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών. Παράλληλα, ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε απο αποσταση 15 μετρων μεσα απο το αυτοκίνητο με παλιο δικανο του παππού του ενω έχει πιο καινούργια καραμπίνα

Νωρίτερα είχε περάσει το κατώφλι του ανακριτή η 26χρονη που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της προκαλώντας μια άνευ προηγουμένου τραγωδία στο Κορωπί. Εισερχόμενη η γυναίκα επέλεξε τη σιωπή, δεν απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και είχε σκυμένο το κεφάλι.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφοριες ομολόγησε την πράξη της και δήλωσε μετανιωμένη. “Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου” ανέφερε σύμφωνα με πληροφοριες ενώπιον της ανακρίτριας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Ταουξή, το μαχαίρι ηταν μήκους 10 με 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημερα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης ο κ. Ταουξης επισήμανε πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφοριες η κατηγορούμενη ερωτήθηκε επίμονα από την ανακρίτρια για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε το έγκλημα. Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε οτι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το περιστατικό.

Σε βάρος της κατηγορουμένης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση.

Λέει ωστόσο πως είναι μετανιωμένη, πως θόλωσε και δεν ήξερε τι έκανε το βράδυ της Τετάρτης όταν και επιτέθηκε στην 38χρονη γυναίκα και την δολοφόνησε άγρια χτυπώντας τη με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της.

Την ηλικία της όταν μπήκε σε αυτό το “ερωτικό τρίγωνο” με την τραγική κατάληξη, επικαλέστηκε σαν ελαφρυντικό για την πράξη της, στις δηλώσεις του ο δικηγόρος της 26χρονης:

Ο σύντροφός της μετά τη στυγερή δολοφονία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είχε προαναγγείλει στους αστυνομικούς το τι θα επακολουθήσει. Θα τους σκοτώσω όλους και ύστερα θα αυτοκτονήσω, είχε πει λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.

Προσπάθησε να το κάνει μερικές ώρες μετά, όταν πήρε μια καραμπίνα και εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης. Πυροβόλησε σχεδόν στα τυφλά τραυματίζοντας τον άνδρα και τη σύντροφό του, ευτυχώς ελαφρά.
Στη συνέχεια διέφυγε οπλισμένος, όμως ευτυχώς οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον έπεισαν να παραδοθεί.

Το απόγευμα και ο ίδιος θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ σχεδόν την ίδια ώρα θα γράφεται άλλη μια πράξη της τραγωδίας.

Θα γίνει η κηδεία της άτυχης 38χρονης που ξεψύχησε μετά τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε από το μαχαίρι της 26χρονης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε