Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξηλώνουν το κύκλωμα που εφοδιάζει με όπλα όλους τους κακοποιούς της Β.Ελλάδας

Ξηλώνουν το κύκλωμα που εφοδιάζει με όπλα όλους τους κακοποιούς της Β.Ελλάδας
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2011 | 13:51
Πρώτη δημοσίευση: 26.03.2011 | 13:46

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξακολουθεί να συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη η έρευνα που ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες αμέσως μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που αναμένεται να κατηγορηθούν για λαθρεμπόριο όπλων.

Πρόκειται για δύο μέλη ευρύτερου όπως πιστεύεται κυκλώματος που δραστηριοποιείται ως επί τω πλείστον στη βόρεια Ελλάδα και αποτελεί μία από τις βασικές πηγές προμήθειας με όπλα και πυρομαχικά σκληρών κακοποιών που κινούνται στο περιβάλλον του κοινού εγκλήματος, όπως είναι οι ληστείες και οι εκβιασμοί.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες σημειώνουν πως έχουν εντοπιστεί σε κρησφύγετο των συλληφθέντων, ενός Έλληνα κι ενός υπηκόου Αλβανίας αρκετά Καλάσνικοφ, σφαίρες και χειροβομβίδες, που όπως επίσης εκτιμάται, αποτελούν τα τελευταία <<προϊόντα>> εισαγωγής από απροσδιόριστο ακόμη δρομολόγιο που ξεκινά πιθανότατα μέσα από το αλβανικό έδαφος.

Πιθανότητα προς το παρόν διασύνδεσης των λαθρεμπόρων είτε απευθείας, είτε μέσω άλλων ατραπών με άτομα ή με οργανώσεις που τοποθετούνται στο χώρο του ένοπλου αντάρτικου πόλης, δεν φαίνεται να απασχολεί τις αρμόδιες διωκτικές αρχές που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.   Διαδώστε αυτό το άρθρο