Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξύλο και μαχαίρια από ληστές μέσα στη μέση του δρόμου

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Πρώτο θύμα ένας περιπτεράς στην οδό Παπαναστασίου στον Πειραιά. Ο άγνωστος δράστης λίγο μετά τις εννιά το βράδυ

πλησίασε το περίπτερο προσποιούμενος τον πελάτη. Έβγαλε όπλο όταν βεβαιώθηκε πως δεν υπήρχαν κοντά περαστικοί και απείλησε τον περιπτερά που του παρέδωσε την είσπραξη.
Στο κέντρο της Αθήνας το επόμενο χτύπημα των ληστών του δρόμου. Μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Σωκράτους δυο δράστες έπεσαν πάνω σε έναν άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές.
Όταν ο άνδρας έπεσε μισολιπόθυμος στο δρόμο του άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ.
Το επόμενο χτύπημα έγινε χαράματα, λίγο πριν τις έξι το πρωί στην Αγία Βαρβάρα. Θύμα αυτή τη φορά μια γυναίκα που πήγαινε στη δουλειά της. Ο ένας από τους δύο ληστές που την πλησίασαν, έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε. Η γυναίκα αναγκάστηκε να τους δώσει τα 70 ευρώ που είχε μαζί της.
 

Τα επόμενα δύο θύματα ήταν γυναίκες κοντά στο σπίτι τους. Στην οδό Γιατράκου κοντά στην Ομόνοια δύο ληστές επιτέθηκαν σε μια 50χρονη και της άρπαξαν την τσάντα, ενώ στην οδό Ευβοίας στη Μεταμόρφωση ακόμη μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Ο ληστής της άρπαξε την τσάντα που περιείχε 100 ευρώ.
Μια ακόμη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τσαντάκια στην οδό Νευροκοπίου στο Βοτανικό, ενώ στην οδό Σοφοκλέους κοντά στην Ακρόπολη δύο ληστές άρπαξαν από δικηγόρο την τσάντα με τα έγγραφά του και 400 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε