Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Συνελήφθη 24χρονος στο Ίλιον για την επίθεση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Ένας νεαρός, γεννηθείς το 1991, έχει συλληφθεί στο Ίλιον για την χυδαία επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο
– Στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο βρίσκεται η αστυνομία και “τρέχει” να τον συλλάβει πριν λήξει το αυτόφωρο!
– Πολλά τα ερωτήματα για την στάση των αστυνομικών την στιγμή της επίθεσης αλλά και σήμερα!
– Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση και έδωσε και φωτογραφίες των δραστών αλλά είναι σα να τον χτύπησαν φαντάσματα!
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λίγες ώρες πριν λήξει η διαδικασία του αυτοφώρου, έχουμε… επιτέλους σύλληψη για την τραμπούκικη επίθεση εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, χθες έξω από την Βουλή. Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει συλληφθεί ένας νεαρός στο Ίλιον, ο οποίος είναι γεννημένος το 1991.

Ο νεαρός που συνελήφθη, συμμετείχε στην ομάδα των ανθρώπων που πήγαιναν… καροτσάκι τον Γιώργο Κουμουτσάκο, χτυπώντας τον και ρίχνοντάς του μπουκάλια με νερό.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο, ο οποίος επίσης φαίνεται στις εικόνες να χτυπάει τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπροστά μάλιστα στα μάτια της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Ο δεύτερος αυτός νεαρός έχει ταυτοποιηθεί πλήρως και αναζητείται αυτή την ώρα για να συλληφθεί, λίγο πριν λήξει η διορία του αυτοφώρου.

Παίζοντας με τον χρόνο…

Απόψε να θυμίσουμε ότι λήγει το αυτόφωρο και αν δεν συλληφθούν οι δράστες μέσα στα όριά του, μετά η διαδικασία θα πάρει σε μάκρος και με νομικίστικα τερτίπια θα καταφέρουν να ξεγλιστρίσουν από την τσιμπίδα του νόμου.

Όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε παρόμοια περιστατικά, θα εμφανισθούν ίσως και αυτοβούλως χωρίς να κινδυνεύουν να μπούν στην φυλακή αφού θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των δικηγόρων τους…

Την ίδια ώρα, η αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο πολιτικός κόσμος δείχνει να μην είναι ικανός να σταθεί ενωμένος απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Ενώ όλα τα κόμματα καταδικάζουν την βία και την άνανδρη επίθεση στον κ. Κουμουτσάκο, αναλώνονται στο παιχνίδι του “ποιός φταίει περισσότερο” για την πορεία που πήραν τα γεγονότα!

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε