Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός φοιτητή: “Χρυσαυγίτες ξυλοκοπούν άγρια ένα παιδί”! Ούρλιαζαν στα μπαλκόνια

Φωτογραφία από bloko.gr
Φωτογραφία από bloko.gr

– Καρέ – καρέ οι στιγμές του πανικού στους Αμπελόκηπους, κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού του 24χρονου φοιτητή
– Άνθρωποι είχαν βγει στα μπαλκόνια και φώναζαν
– Τουλάχιστον τρεις είναι οι μάρτυρες που φοβούνται να καταθέσουν όσα είδαν, επειδή μένουν στην περιοχή
– Τι είπαν όσοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία
– Ο μάρτυρας που αναγνώρισε τον συλληφθέντα, οι σχέσεις του τελευταίου με τη Χρυσή Αυγή και οι κάμερες που ίσως δώσουν απαντήσεις

Στους Αμπελόκηπους επικρατεί ο φόβος. Τρεις ακόμη μάρτυρες είδαν το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του φοιτητή, πλην όμως φοβήθηκαν να δώσουν κατάθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά ..”θα μας κάνουν την ζωή κόλαση εάν μάθουν ότι δώσαμε κατάθεση”. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr από ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές.

Τα ουρλιαχτά και οι σοκαριστικές μαρτυρίες

Φωτογραφία από bloko.gr

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που ο φοιτητής ξυλοκοπούνταν από τους μαυροφορεμένους άνδρες, τρεις γυναίκες είχαν βγει στα μπαλκόνια τους ουρλιάζοντας και ίσως το γεγονός αυτό ήταν τελικά που έσωσε τον 24χρονο, καθώς εάν συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν στο κεφάλι και το θώρακα ουδείς μπορεί να γνωρίζει τις συνέπειες για την υγεία του.

Την ίδια στιγμή στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έγιναν τρία τηλεφωνήματα από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ευθαρσώς έκαναν λόγο για “Χρυσαυγίτες που ξυλοκοπούν άγρια ένα παιδί”.

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας προσέγγισαν τους τρεις αυτόπτες μάρτυρες που είδαν από τα μπαλκόνια τους το περιστατικό, οι οποίοι όμως δήλωσαν φόβο να καταθέσουν, καθώς διαμένουν στην περιοχή και φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα πιστεύοντας πως θα στοχοποιηθούν από τα Τάγματα Εφόδου του συγκεκριμένου κόμματος.

Αντιθέτως ο βασικός αυτόπτης μάρτυρας τις επίθεσης, κατέθεσε ενόρκως, αφού πρώτα σε τρεις διαφορετικές διαδικασίες μέσα στα ειδικά δωμάτια της Ασφάλειας και ανάμεσα σε 8 διαφορετικά πρόσωπα αναγνώρισε ευθαρσώς των 42χρονο συλληφθέντα ως έναν από τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 24χρονου φοιτητή.

Πατέρας φοιτητή στο newsit.gr: Αυτές οι βρωμερές υπάρξεις ήθελαν να σκοτώσουν [AUDIO]

Πρόκειται για γνωστό Χρυσαυγίτη προνομιακό συνομιλητή τόσο του Μιχαλολιάκου όσο και του Κασιδιάρη. Άλλωστε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τον είχε διορίσει μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο του στην Βουλή.

Θα “μιλήσουν” οι κάμερες;

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν να λάβουν εικόνες από κλειστό κύκλωμα που είναι εγκατεστημένο σε υποκατάστημα της περιοχής και μάλλον έχει “συλλάβει” μεγάλο μέρος της καταδίωξης του φοιτητή από τους Χρυσαυγίτες αλλά και του ξυλοδαρμού του στην συνέχεια.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε