Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Νέας Μάκρης

“Καίει” τον Στεφανάκη η κολλητή της Φαίης – Έβαλε τα κλάματα η αδελφή της – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο θρίλερ της Νέας Μάκρης

– “Η Μαριαλένα έκανε προξενιό στη Φαίη Μπάχλα τον Βαγγέλη Στεφανάκη” κατέθεσε η μάρτυρας – κλειδί
– “Τον ξυλοδαρμό της μου φάνηκε οτι τον σχεδίασαν μαζί” λέει η κολλητή της άτυχης κοπέλας
– “Η Μαριαλένα τον απειλούσε ότι αν δεν αφήσει τη Φαίη θα αυτοκτονήσει και θα κατηγορήσει εκείνον”
– Το ξέσπασμα της Μαριαλένας, βγήκε από το δικαστήριο κλαίγοντας
– Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις για το ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε στην τραγωδία της Νέας Μάκρης

Ένταση επικράτησε κατά την 5η μέρα της δίκης για την πολύκροτη υπόθεσης της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Τι κατέθεσε η κολλητή της Φαίης

Η στενή φίλη της Φαίης ανέφερε πως ο κατηγορουμενος είχε απαγορέψει στην 23χρονη να εργάζεται και να βλέπει τους φίλους της καθώς τη ζήλευε παράφορα και συχνά της έκανε σκηνές.

Οπως χαρακτηριστικά κατέθεσε η μάρτυρας – κλειδί, λίγες μέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε τη Φαίη στο θάνατο το ζευγάρι είχε έναν καυγά γιατί η καλλονή με τα γαλάζια μάτια του είπε οτι θα βγει για φαγητο με μια φιλη της και ο Στεφανάκης της είπε “” Θα σου γ… Και δεν θα βγαίνεις έξω για να γνωρίζεις γκόμενους. Δεν θα πας πουθενά !”.

Μίλησε επίσης για άλλα δυο περιστατικά πριν το μοιραίο βράδυ όπου είχε δει τη Φαίη να είναι πολύ χτυπημένη. Συγκεκριμένα ανέφερε “τρεις εβδομάδες πριν συμβεί ότι συνέβη, η Φαίη κούτσαινε και είχε μώλωπες στο πρόσωπο. Μου είπε οτι είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού της ενώ σε μια άλλη φίλη μας είπε οτι έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι του Βαγγέλη. Δεν την πίστεψα, όπως δεν πίστεψα οτι δεν είχε συμβεί τίποτα όταν μου είπε πως ήθελε να πάει στο Κέντρο Υγείας στα Σπατα, κατα τη διάρκεια της ίδιας εβδομάδας, γιατί την πονούσε το αυτί της”.

“Τα χτυπήματα στη Φαίη ήταν επαγγελματικά μου είπε ο γιατρός της ΜΕΘ”

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 20χρονης μάρτυρος σχετικα με το θέαμα που αντίκρισε στο θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η Φαίη διασωληνωμένη λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό της.

“Ηταν μόνη της. Το πρόσωπο της γεμάτο αίματα και γρατζουνιες. Τα ματια της κλειστά με γάζες και πρησμένα. Απο τη μύτη της έτρεχε αίμα, όπως αίμα είχε και ανάμεσα στα δάκτυλα της. ´Οταν τη μεταφέραμε στην ιδιωτική κλινική, με φώναξε στο γραφείο του ο διευθυντής της ΜΕΘ και μας είπε πως ο άνθρωπος που τη χτύπησε ήταν επαγγελματίας και πως τα χτυπήματα έγιναν με τέτοιο τρόπο που ήταν ολοφάνερο πως ήθελε να τη σκοτώσει. Μας είπε οτι η Φαίη ήταν κλινικά νεκρή και πως θα ήταν θαύμα εαν θα γλιτωνε”.

“Η Μαριαλένα έκανε προξενιό στη Φαίη τον Στεφανάκη και μετά τον πίεζε να την αφήσει”

Αποκαλυπτική ειναι η κατάθεση της φίλης της Φαίης σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τον ρόλο της Μαριαλένας.

Συγκεκριμένα η μάρτυς υποστήριξε “η Φαίη  είχε δει τον κατηγορούμενο αρχικά στην καφετέρια που εργαζόταν και προσφέρθηκε η Μαριαλένα να της τον γνωρίσει και να κάνει το προξενιό. Τις πρώτες ημέρες η Φαίη ήταν ενθουσιασμένη, αλλα όχι ερωτευμένη. Τότε είχε πει στη φίλη της πως σκόπευε να φύγει με τον Βαγγέλη για να δουλέψουν κ να ζήσουν στο Ηράκλειο.

Οι συχνές συναναστροφες όμως του Στεφανάκη με την Μαριαλενα κίνησαν υποψίες στη Φαίη και άρχισε να παρακολουθει τις κινήσεις της αδελφής της. Ενα βραδυ μάλιστα τη συνέλαβε να λέει ψέμματα πως θα πάει σινεμά ενω πήγε στο σπίτι του Βαγγέλη και για να δικαιολογηθεί είπε οτι το έκανε γιατί κάποιος αποπειράθηκε να τη βιάσει”. Τοτε έμαθε η Φαίη οτι πριν ο Στεφανάκης τα είχε με τη Μαριαλένα και άλλαξε η συμπεριφορά της Φαίης προς την αδελφή της”.

Η Μαριαλένα απειλούσε τον Στεφανάκη οτι θα αυτοκτονήσει εάν δεν παρατήσει τη Φάιη

Η φίλη της Φαίης κατέθεσε πως η Μαριαλένα συκοφαντουσε τη Φαίη στον Στεφανάκη και πως δημιούργουσε εντάσεις προκειμένου το ζευγάρι να μαλώσει. Οπως χαρακτηριστικά είπε “η Μαριαλένα ζήταγε από τον Στεφανάκη να αφήσει τη Φαίη και να πάνε κάπου μακριά να ζήσουν τον ερωτά τους αλλιώς θα αυτοκονούσε και θα κατηγορούσε εκείνον.

Εγώ πιστεύω οτι όλα τα έκαναν μαζί είπε η μάρτυρας – κλειδί για τον Στεφανάκη και την αδελφή της Φαίης

Ελεγε επίσης στον Στεφανάκη πως η Φαίη βγαίνει με τον έναν και με τον άλλον, με παντρεμένους, πως είναι τρελλή και πως παίρνει ψυχοφάρμακα”.

Πρόσθεσε ακόμη “οτι σύμφωνα με τα όσα είπε στενή φίλη της Μαριαλένας, εκείνη σκόπευε να βάλει μπράβους να δείρουν την Φαίη και σκόπευε να στείλει εναν ηθοποιό στο μαγαζί που δουλευε η 23χρονη καλλονή για να παγιδεψει την κοπέλα οτι τάχα έχουν δεσμό προκειμένου να ζηλέψει ο Στεφανάκης”.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε επίσης υποκριτική τη στάση της Μαριαλένας μετά τον ξυλοδαρμό της Φαίης λέγοντας ότι
“φαινόταν οτι έπαιζε θέατρο. Ενώ την έψαχνα όλο το Σάββατο να έρθει στο νοσοκομείο και μας έλεγε οτι δεν μπορεί γιατί δεν ένιωθε καλά, μας πήρε ξημερώματα Κυριακής κλαιγοντας και ζητώντας να την πάμε να δει τη Φαίη, αμέσως. Σε όλη  τη  διαδρομή έκανε κάτι σπαστικά, έκλαιγε και σταματούσε , έκανε πως λιποθυμά και συνερχόταν αμέσως”.

Η κατάθεση που “καίει” τον Στεφανάκη

Για τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη η φίλη της Φαίης υποστήριξε ” ήρθε στον Ερυθρο Σταύρο τις δυο πρώτες ημέρες και από τότε δεν τον ξανά είδαμε. Μάθαμε οτι ήταν υπαίτιος για τον ξυλοδαρμό δυο μερες μετά το συμβάν όταν εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης απλό την αστυνομία. Στο νοσοκομείο έδειχνε συγχυσμένος αλλά οχι συντετριμμένος.

Τον άκουσαν δυο φορές να μιλά στο τηλέφωνο. Η μία ήταν όταν τον πήραν τηλέφωνο απο το ΑΤ της Νέας Μάκρης και του ζήτησαν να πάει για κατάθεση και η δευτερη όταν τον πήρε η Μαριαλένα και άκουσε τον Στεφανάκη να της λέει “Μάνια αν κλείσει το τηλέφωνο θα ανοιξω το στόμα μου και θα τα πω όλα”.

Το ξέσπασμα της Μαριαλένας – Εβαλε τα κλάματα και βγήκε από το δικαστήριο

´Ενταση επικράτησε κατα τη διάρκεια των ερωτήσεων της πολιτικής αγωγής στη μάρτυρα σχετικα με την προσωπική ζωή της Μαριαλένας που θεωρήθηκαν άσχετες με την υποθεση από τους συνηγόρους υπεράσπισης και τη έδρα του δικαστηρίου.

Μια ερώτηση σχετικα με το αν παραβρέθηκαν στο γάμο της Μαριαλενας οι γονείς της, προκάλεσε την έκρηξη της αδελφής της Φαίης η οποία φώναμε κλαίγοντας “ήταν η μαμά μου στο γάμο. Τι πράγματα ειναι αυτά ; Για όνομα του Θεού πια !”

Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του Βαγγέλη Στεφανάκη η οποία είπε οτι ο γιος της δεν είναι δολοφονος αλλά δεν ειναι και άγγελος.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη, 3 Ιουνίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Άνανδρο που ο γιος μου χτύπησε τη Φαίη – Δε σηκώνεις χέρι σε ένα μπιμπελό”

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρα του συντρόφου της 23χρονης Φαίης στο Μίλα – Lifestyle

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης – “Κανένα ροζ βίντεο”, λέει ο Στεφανάκης

Οι τελευταίες ώρες της Φαίης! Έλυσε την σιωπή της η αδερφή της – «Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο»

Νέα πράξη στο δράμα της Νέας Μάκρης – Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα – Ο Στεφανάκης ήθελε να τη σκοτώσει είπε ο πατέρας του θύματος

“Έκανα σεξ με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της αδερφής μου και με εκβίαζε με ροζ βίντεο” – Δείτε ΦΩΤΟ

Αυτή είναι η αδερφή της δολοφονημένης Φαίης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε