Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καραούλι” θανάτου στον Πειραιά! Νεκρή 59χρονη γυναίκα μετά από ληστεία! Βρήκε τους κουκουλοφόρους στο σπίτι της!

“Καραούλι” θανάτου στον Πειραιά! Νεκρή 59χρονη γυναίκα μετά από ληστεία! Βρήκε τους κουκουλοφόρους στο σπίτι της!

– Θλίψη και οργή προκαλεί η υπόθεση της ληστείας στον Πειραιά που είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει μία γυναίκα
– Η 59χρονη επιστρέφοντας στο σπίτι της με τον 74χρονο σύζυγό της, ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους!
– Τους έδεσαν και τους κράτησαν σε διαφορετικά δωμάτια και μετά από λίγη ώρα έφυγαν αφού πήραν μερικά αντικείμενα αξίας
– Όταν ο 74χρονος κατάφερε να απελευθερωθεί, βρήκε την σύζυγό του αναίσθητη κι αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή
– Ο άνδρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός. ενώ η 59χρονη είχε πρόσφατα εγχειρηθεί στους πνεύμονες
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο – Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην “καρδιά” του Πειραιά. Μία 59χρονη γυναίκα πέθανε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, αφού πρώτα ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους, επιστρέφοντας μετά από νυχτερινή έξοδο. Η ζωή της χάθηκε για μερικά κοσμήματα και αντικείμενα αξίας

Το χρονικό του δράματος

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 02:30 το πρωί σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά.

Η γυναίκα επέστρεφε μαζί με τον σύζυγό της από νυχτερινή διασκέδαση. Ο άνδρας είναι 74 ετών, συνταξιούχος αστυνομικός. Η αδικοχαμένη του σύζυγος ήταν 59 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσφάτως εγχειρηθεί στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, όταν το ζευγάρι έφτασε στην πολυκατοικία, ο άνδρας έμεινε για λίγο στο αυτοκίνητο, προφανώς για να κάνει κάτι. Η γυναίκα ανέβηκε μόνη της στο σπίτι και τότε ήταν που ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους! Οι άνδρες την μετέφεραν σε ένα δωμάτιο όπου την κράτησαν δεμένη.

Λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε και ο άντρας της, τον οποίο επίσης οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν και στην συνέχεια τον έβαλαν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Οι δράστες πήραν χρήματα και αντικείμενα αξίας, ωστόσο όταν έφυγαν ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη. Ο 75χρονος κάποια στιγμή κατάφερε να λυθεί και όταν έφθασε στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν δεμένη η γυναίκα του, διαπίστωσε ότι ήταν χωρίς τις αισθήσεις της.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την 59χρονη γυναίκα η οποία διαπιστώθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο ότι ήταν νεκρή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα κάνει ιατροδικαστής τις επόμενες ημέρες, ωστόσο εφόσον δεν έφερε τραύματα είναι πιθανό ο θάνατός της να προήλθε είτε από ασφυξία, είτε ακόμη και από καρδιακό επεισόδιο, εξαιτίας φυσικά του τρόμου που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι…

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο newsit.gr γείτονες του ζευγαριού, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, με προφορά που παραπέμπει στο πρώην ανατολικό μπλοκ.

Οι τρεις κουκουλοφόροι έδεσαν τον 74χρονο και την 59χρονη με tire up, ενώ ακόμη τους έλεγαν να μην φωνάξουν. Ένας μάλιστα από τους γείτονες δήλωσε πως ο 74χρονος κατέβηκε με δεμένα τα χέρια και του ζήτησε να τον απελευθερώσει.

Δείτε στο βίντεο τι λένε οι γείτονες

 

 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίτλος Σακελλάρης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε