Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Καρδίτσα: Η μία κλοπή… οδηγούσε στην άλλη!

Καρδίτσα: Η μία κλοπή… οδηγούσε στην άλλη!

Σε επιφυλακή είναι οι αστυνομικές αρχές της περιοχής που καλούνται να εξιχνιάσουν καθημερινά σωρεία υποθέσεων…

Ειδικότερα το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας εξιχνιάσε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε σε βάρος Καρδιτσιώτη, όπου από κεντρική αποθήκη του αφαίρεσαν είδη διατροφής συνολικής αξίας περίπου 35.000 ευρώ, αφού προηγουμένως απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού που διέθετε και άνοιξαν τρύπα στον τοίχο. Αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της παραπάνω κλοπής, 56χρονος, χωρίς μόνιμη κατοικία.

Από τη συνέχιση της προανάκρισης προέκυψε ότι ο ίδιος δράστης μετά των συνεργών του, αφαίρεσαν στην Όσσα Λάρισας, από αποθήκη ειδών διατροφής ξηρούς καρπούς βάρους 7.000 κιλών, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Τις παραπάνω δύο κλοπές οι δράστες τις διέπραξαν με αυτοκίνητο που είχαν αφαιρέσει τον περασμένο Αύγουστο από την περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας, το οποίο, μετά από άμεση κινητοποίηση και αναζητήσεις των αστυνομικών υπηρεσιών βρέθηκε λίγες ώρες μετά την διάπραξη της κλοπής της Καρδίτσας, στις Λειβανάτες Φθιώτιδας, με όλα τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί.

Παράλληλα, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στην Καρδίτσα σε βάρος 36χρονου υπηκόου Αλβανίας, κατοίκου Καρδίτσας, όπου από κατάστημα τροφίμων του αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή χρηματικό ποσό, προκαλώντας φθορές σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και στα προστατευτικά ρολά ασφαλείας. Αναγνωρίσθηκαν ως δράστες της παραπάνω κλοπής δύο νεαροί ηλικίας 28 και 21 ετών αντίστοιχα, αμφότεροι κάτοικοι Καρδίτσας, οι οποίοι και ομολόγησαν την κλοπή.

Τέλος συνελήφθη μία 31χρονη Ρουμάνα, διότι επιχείρησε να εξαπατήσει 52χρονο κάτοικο Καρδίτσας και να του πωλήσει χρυσαφικά ως γνήσια – χρυσά, ενώ στην πραγματικότητα η αξία τους ήταν φο μπιζού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε