Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Kαρέ καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (video)

Kαρέ καρέ ληστεία σε κοσμηματοπωλείο (video)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2012 | 21:29
Πρώτη δημοσίευση: 03.03.2012 | 21:21

Oλόκληρη τη ληστεία κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο κοσμηματοπωλείο της Αμμουδάρας, που μπήκε στο στόχαστρο ληστών πριν λίγες ημέρες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του cretalive.gr, οι ληστές με γρήγορες κινήσεις, αφού μπήκαν στο κατάστημα ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την ιδιοκτήτρια αλλά και πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί, άρχισαν να γεμίζουν ένα μεγάλο σάκο.

Από τους τέσσερις κουκουλοφόρους ο ένας είχε το ρόλο του "τσιλιαδόρου", φροντίζοντας να έχει οπτικό πεδίο στην πόρτα, κατά τα λίγα λεπτά που χρειάστηκαν οι συνεργοί του για να αρπάξουν τη λεία τους

Οι ληστές, μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στα κοσμήματα αλλά θέλησαν να ανοίξουν και το χρηματοκιβώτιο.

Θεωρώντας ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο κατάστημα είναι ο ιδιοκτήτης του ζήτησαν να το ανοίξει, μη διστάζοντας, μάλιστα, ακόμη και να τον χτυπήσουν!

Όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν απλός πελάτης και χωρίς να χάσουν χρόνο βγήξαν έξω, μπήκαν στο μπλε ΙΧ που τους περίμενε απέξω και εξαφανίστηκαν προς την κατεύθυνση των Λινοπεραμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, βρέθηκε στο λιμάνι της Κισσάμου, όπου το εγκατέλειψαν οι δράστες.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο