Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρτέρι θανάτου σε 25χρονο στην Κρήτη – Πανικός και φόβοι για βεντέτα

Καρτέρι θανάτου σε 25χρονο στην Κρήτη – Πανικός και φόβοι για βεντέτα

Απίστευτη τραγωδία με θύμα έναν 25χρονο και τρεις ακόμη τραυματίες στο χωριό Προφήτης Ηλίας του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prisma News, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νεαρών που είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα. Όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία, μεταξύ δύο παρεών. Τα αίματα γρήγορα άναψαν και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Ο καταιγισμός πυροβολισμών είχε σαν αποτέλεσμα ο 25χρονος να πέσει νεκρός και τρείς ακόμη να είναι τραυματισμένοι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μόλις έφτασε στο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επικράτησε μεγάλη ένταση.

Ένταση επικράτησε και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του θύματος και των δραστών αναζητούν εξηγήσεις για το πως έγινε το φονικό και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους. Η τοπική ΕΛΑΣ βρίκσεται σε συναγερμό, και από την πρώτη στιγμή έχουν ειδοποιηθεί όλες οι δυνάμεις που έχουν σπεύσει στην περιοχή υπό το φόβο βεντέτας.

Κάθε στιγμή που περνάει, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται και στο προσκήνιο έρχονται στοιχεία σοκ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος νεαρός, έπεσε νεκρός μετά από ενέδρα θανάτου, ενώ από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε, τραυματίστηκαν τρία ακόμη άτομα. Ένας στο θώρακα, ο οποίος και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, ένας με τραύματα στην κοιλιά και ένας ακόμη με τραύματα στα πόδια, ο οποίος παρελήφθει από το ΕΚΑΒ από το αστυνομικό Μέγαρο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 11 και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νεαρών ενώ τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τύπου καλάσνικοφ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έπιασαν τους δολοφόνους τους 37χρονου φύλακα – Τον σκότωσαν γιατί “λέρωσαν” τα σκυλιά

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε