Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καταγγέλλει ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε καταδίωξη με αστυνομικούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια καταδίωξη από αστυνομικούς στάθηκε η αιτία για να σβήσει ένα 25χρονο παλικάρι στα Χανιά. Αυτή την καταγγελία έκανε η αδερφή του, λιγες εβδομάδες μετά την μοιραία αστυνομική καταδίωξη στην παραλιακή του Ηρακλείου που έστειλε στην εντατική δυο εφήβους.

Σύμφωνα με την Μαρία Νταγκουνάκη ο αδερφός της έχασε τη ζωή του μετα απο τροχαίο σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, που μόλις είδαν τη συνέβη εξαφανίστηκαν σαν να μην έγινε τίποτα …

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κοπέλας, την οποία δημοσιεύει το PrismaNews, ο Μανώλης Νταγκουνάκης κινούνταν με τη μηχανή του στην πόλη των Χανίων στις 29 Νοεμβρίου.
Αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον καταδίωξαν γιατί δε φορούσε κράνος. Ο νεαρός, όπως καταγγέλλει η αδερφή του, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια γυναίκα που εμφανίστηκε μπροστά του, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με τη Μαρία Νταγκουνάκη, οι δύο αστυνομικοί που τον καταδίωκαν μόλις είδαν τι συνέβη, έφυγαν και τον παράτησαν σαν να μην έγινε τίποτα.

Αμέσως έτρεξαν περαστικοί και καταστηματάρχες από τα γύρω μαγαζιά, οι οποίοι και κάλεσαν ασθενοφόρο και την Τροχαία Χανίων.
Ο αδερφός μου έπειτα από επτά ημέρες στην εντατική, έσβησε και τον χάσαμε για πάντα. Οι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων μας είπαν ότι εάν είχε έρθει 15 λεπτά νωρίτερα, ίσως και να είχε σωθεί, αναφέρει στην καταγγελία της η αδερφή του 25χρονου.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της ίδιας στην εφημερίδα Πατρις, υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι έχουν καταθέσει στην Τροχαία και στην εισαγγελία, ενώ η οικογένεια έχει ορίσει και εμπειρογνώμονα από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος κάνει τη δική του έρευνα.

O τότε διοικητής της τροχαίας Χανίων που είχε ερευνήσει την υπόθεση, είπε ότι η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης και όλα τα στοιχεία θα τεθούν υπόψιν του εισαγγελέα, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Νίκησαν το θάνατο οι τραυματίες της αιματηρής καταδίωξης

Κρήτη: Αισιοδοξία για τα τραυματισμένα παιδιά της άγριας καταδίωξης

Κρήτη: Βγαίνουν από την καταστολή τα παιδιά της αιματηρής καταδίωξης!

Ηράκλειο: Πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης στα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν στη μοιραία καταδίωξη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε