Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατακρεούργησαν 12χρονο παιδί – Μυστήριο για το άγριο έγκλημα στα Μέγαρα

Κατακρεούργησαν 12χρονο παιδί – Μυστήριο για το άγριο έγκλημα στα Μέγαρα

– Χτυπημένο από μαχαίρι στην κοιλιά, το στήθος και το λαιμό βρέθηκε το παιδί
– Πρωτοφανές σε αγριότητα το έγκλημα λένε οι αστυνομικοί
– Ένα μαχαίρι 30 εκατοστών βρέθηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος
– Είχε πάει να περάσει τη νύχτα με συγγενείς του στην περιοχή
– Φοβάται βεντέτα η αστυνομία

Η απίστευτη θηριωδία αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή «Βλυχός» Μεγάρων, εντόπισαν το αιμόφυρτο σώμα του ανήλικου αγοριού.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Ο δολοφόνος με ένα μαχαίρι κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα σε όλο του το κορμί. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το στήθος και τον λαιμό.

Κανείς δεν γνωρίζει αν το έγκλημα έγινε στο σημείο που βρέθηκε το παιδί ή εάν ο δράστης το μετέφερε εκεί

Οι πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι τα τραύματα στο κορμάκι του παιδιού προήλθαν είτε από μεγάλο μαχαίρι, είτε ακόμη και από τσεκούρι.Κοντά στο σώμα του παιδιού έχει εντοπιστεί ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών που η λαβή του είναι τυλιγμένη με μονωτική ταινία και οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να είναι αυτό το όπλο του εγκλήματος.

Το κορμάκι του άτυχου παιδιού βρέθηκε στην άκρη του καταυλισμού των τσιγγάνων στον Βλυχό των Μεγάρων. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το 12χρονο αγόρι έμενε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και θα πήγαινε στα Μέγαρα προκειμένου να κοιμηθεί στο σπίτι της θείας του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής πήγαν στο σημείο της άγριας δολοφονίας με ιδιαίτερες επιφυλάξεις καθώς υπήρχε η ανησυχία ταραχών ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων της περιοχής, αλλά και ξέσπασμα οργής από την οικογένεια του ανήλικου θύματος

Νεότερες πληροφορίες μιλούν για ένα έγκλημα πρωτοφανές σε αγριότητα. Το κορμάκι του μικρού παιδιού βρέθηκε παραμορφωμένο. Ο δράστης του κατάφερε τόσο πολλά τραύματα που αρχικά ήταν δύσκολη και η αναγνώριση. Τα χτυπήματα στο πρόσωπο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε σκοπό να βασανίσει το παιδί, μοιάζουν με χτυπήματα εκδίκησης και τιμωρίας…



Δραματική ιστορία

Το άτυχο παιδί ήταν ορφανό. Έχε χάσει τη μητέρα του. Ο πατέρας του το είχε εγκατέλειψε και έμενε με τους παππούδες του στη Μάνδρα.
Πριν 2 ημέρες το παιδί πήγε στον καταυλισμό των Μεγάρων για να περάσει μερικές ημέρες με τα ξαδέλφια και τη θεία του.
Χθες τη νύχτα λίγο μετά τις 10 το το παιδί αποφάσισε να πάει μια βόλτα στον καταυλισμό.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι συγγενείς του το είδαν ζωντανό.
Οι αστυνομικοί εκφράζουν πολλές επιφυλάξεις για το τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα. Αν κάποιος αναζήτησε το παιδί ή όχι. Γιατί δεν ενημερώθηκε η αστυνομία παρά μόνο μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.
Οι κάτοικοι του καταυλισμού δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν σχεδόν τίποτε για το αγοράκι. Λένε ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στον καταυλισμό.
Οι κάτοικοι του καταυλισμού στρέφουν τις υποψίες τους στο διπλανό καταυλισμό, στους αλλοδαπούς δηλαδή που έχουν στήσει παραπήγματα κοντά στον καταυλισμό των τσιγγάνων και με τους οποίους υπάρχουν προστριβές εδώ και χρόνια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ –  ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:
Έσφαξαν παιδί 12 χρόνων – Φρικτό έγκλημα στα Μέγαρα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε