Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνη: Λήστεψαν και χτύπησαν επιχειρηματία στη μέση του δρόμου!

Στόχος των δραστών η τσάντα που κρατούσε – Θύμα γνωστός έμπορος γουναρικών της πόλης…

Όλα έγιναν στις 21.55 το βράδυ της Τετάρτης (07-12-2011) στην παραλία της πόλης. Οι 3 δράστες είχαν στήσει καρτέρι, στο σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, ο 41χρονος επιχειρηματίας. Όταν τον είδαν να πλησιάζει κρύφτηκαν και πετάχτηκαν μπροστά του, όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού.

Ένας από τους δράστες πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και οι άλλοι δύο, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα. Οι ληστές βούτηξαν την τσάντα που κρατούσε και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με δήλωση του επιχειρηματία, μέσα υπήρχαν 5.000€, 5.000 δολάρια και προσωπικά έγγραφα του εμπόρου.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κάλυκες των 22 mm. Ο τραυματισμένος επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται…

Στο μεταξύ, την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας που διεπράχθη την περασμένη εβδομάδα σε υποκατάστημα της ΔΕΗ Κατερίνης, με λεία 110.600 ευρώ, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Δράστες φέρονται να είναι δύο Έλληνες, ηλικίας 38 και 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή στη Σκοτίνα Πιερίας. Σε έρευνα στο σπίτι του πρώτου βρέθηκαν μία κυνηγητική καραμπίνα, δύο γεμιστήρες με 50 φυσίγγια, συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, μια διόπτρα σκόπευσης, καθώς και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της ληστείας. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκαν τα χρήματα της ληστείας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε