Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάθε περιοχή και μια ληστεία…

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Με το ένα μάτι … πίσω κυκλοφορούν οι περισσότεροι πολίτες στο δρόμο. Οι δράστες χτυπούν και στα πιο απίθανα σημεία και φαίνεται ότι το “μικροέγκλημα” έχει γιγαντωθεί

Μια 70χρονη γυναίκα έχασε το πορτοφόλι με τα 70 ευρώ και το κινητό της στη μέση του δρόμου στο Γαλάτσι όταν της επιτέθηκε ένας νεαρός, ενώ στον Πειραιά μια 74χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας έξω απ’ την πόρτα του σπιτιού της. Τη λήστεψαν δυο νεαροί που έπεσαν πάνω τηξς και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε 200 ευρώ.
Στο Χαϊδάρι ένα άτομο εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών, επιτέθηκε στην 53χρονη ιδιοκτήτρια και της άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.
Στον Κολωνό οι δράστες περίμεναν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ να βγει από το κατάστημα. Του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του πήραν το πορτοφόλι με τα 500 ευρώ.
Στο Ίλιον ο ληστής κρατούσε πιστόλι. Εισέβαλε στο super market, άδειασε τα ταμεία και εξαφανίστηκε.
Το ίδιο θέλησε να κάνει και ένας 49χρονος Τούρκος στην Αγίου Μελετίου. Μπήκε σε ένα mini market κρατώντας ένα κατσαβίδι, άρπαξε προϊόντα, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά. Λίγο πιο κάτω τον έπιασαν οι αστυνομικοί.
Στη Λ. Αθηνών-Σουνίου στο Κορωπί ο άτυχος υπάλληλος του περιπτέρου βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα άτομα. Τον χτύπησαν και του άρπαξαν από το ταμείο 250 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε