Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάτω από μια γέφυρα κρατούσαν για 24 ώρες οι απαγωγείς το καρδιολόγο!

Κάτω από μια γέφυρα κρατούσαν για 24 ώρες οι απαγωγείς το καρδιολόγο!

Οι γέφυρες στις υποθέσεις απαγωγών φαίνεται ότι αρχίζουν ν’ αποτελούν χρήσιμο όσο κι απαραίτητο χώρο “δουλειάς” για τους δράστες.

Υπενθυμίζεται πως κάτω από γέφυρα της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο ύψος του Ακραίφνιου Βοιωτίας είχαν αφεθεί τα λύτρα της πολύκροτης απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Στον ίδιο οδικό άξονα και κάτω από γέφυρα, αλλά αρκετά παρακάτω, δεν κατατέθηκαν αυτή τη φορά τα λύτρα, αλλά κρατήθηκε ο 67χρονος καρδιολόγος, μέχρι να παραδοθούν τα χρήματα και να μεταφερθεί για ν’ αφεθεί ελεύθερος ακόμη πιο κάτω, στο ύψος του Καπανδριτίου.

Το τελευταίο θύμα της απ’ ότι φαίνεται καλά οργανωμένης συμμορίας, πέρασε σχεδόν 24εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους, με μοναδικό στέγαστρο τη μικρή και δύσκολα προσβάσιμη στο κάτω μέρος της γέφυρα του παράδρομου της εθνικής οδού στο ύψος της Μαλακάσας, έχοντας ως μοναδικό προστατευτικό μέσο ένα νάιλον μουσαμά για να κάθεται ή για να τυλίγεται ώστε να προστατευθεί ιδίως το βράδυ, από το κρύο και από την υγρασία!

Το προστατευτικό κάλυμμα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες κι έχει μεταφερθεί για περαιτέρω εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, χωρίς πάντως μέσω αυτού ν’ αναμένονται σημαντικά για την πορεία της έρευνας αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Τα λεφτά αλλιώς σε 3 μέρες θα σκοτώσουμε τον πατέρα σου”

Aπήγαγαν καρδιολόγο και τον απελευθέρωσαν με λύτρα 1,5 εκ ευρω

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε