Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα: Έκρυβε τα ναρκωτικά στον εξαερισμό της τουαλέτας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για έναν 40χρονο στη Χρυσούπολη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και αρχαία νομίσματα.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, τo απόγευμα της Τετάρτης στη Χρυσούπολη Καβάλας, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Α.Δ.Καβάλας ένας 40χρονος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, περί όπλων και προστασίας αρχαιοτήτων.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες ότι ο δράστης διακινεί ναρκωτικές ουσίες και πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα που διατηρεί στη Χρυσούπολη.

Εκεί, σε ειδική κρύπτη που υπήρχε στον εξαερισμό της τουαλέτας βρέθηκαν: τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 52,7 γραμμαρίων και ένα πολυεργαλείο-κατσαβίδι με το οποίο ξεβίδωνε την εν λόγω κρύπτη.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ένα μικροδέμα με δέκα σπόρους κάνναβης.

Ακολούθησε  έρευνα στο σπίτι του 40χρονου όπου βρέθηκαν: ένα εμποτισμένο βαμβάκι με σπόρους κάνναβης, ένα  δέμα με σπόρους κάνναβης βάρους 4,3 γραμμαρίων, είκοσι κυνηγετικά φυσίγγια, τέσσερα φυσίγγια κρότου-λάμψης διαμέτρου 9 mm, δύο ράδιο-cd αλλά και σαράντα επτά αρχαία νομίσματα και αντικείμενα.

Στη συνέχεια η έρευνα συνεχίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού όπου οι αστυνομικοί βρήκαν: ένα δέμα με σπόρους κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων, έξι πλαστικά γλαστράκια με φυτεμένους σπόρους κάνναβης, μία ανενεργή οβίδα όλμου άνευ χαρακτηριστικών και δέκα μέτρα θρυαλλίδα βραδύκαυστη.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντος όπου βρέθηκαν: μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας ανιχνευτής μετάλλων μάρκας και δύο σκαπτικά εργαλεία.

Τα ναρκωτικά και τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ενώ τα αρχαία νομίσματα θα αποσταλούν στη ΙΗ΄Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Καβάλας προκειμένου να προσδιορισθεί η χρηματική τους αξία.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης διενεργείται προανάκριση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε