Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καβάλα: Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός ”μαχαιροβγάλτης”!

Καβάλα: Στα χέρια της αστυνομίας Αλβανός ”μαχαιροβγάλτης”!

Πρόκειται για 31χρονο αδίστακτο κακοποιό, που οι Αρχές αναζητούσαν τα δύο τελευταία χρόνια…

Η αστυνομία τον έψαχνε από τις 27 Οκτωβρίου του 2008. Τότε στα Σεβαστειανά Σκύδρας Πέλλας, ο αδίστακτος κακοποιός, μαζί με έναν ακόμη Αλβανό, ηλικίας 40 ετών, επιτέθηκαν με μαχαίρια εναντίον ενός ομοεθνή τους, με σκοπό να τον σκοτώσουν. Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά και χαροπάλευε για μέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου.

Λίγες μέρες αργότερα, οι δύο Αλβανοί επιτέθηκαν και σε άλλους 3 συμπατριώτες τους – δύο εκ των οποίων ήταν τα δύο  αδέρφια του παραπάνω τραυματία – με αποτέλεσμα να τα τραυματίσουν. Έκτοτε, οι δύο δράστες αναζητούνταν.

Οι μέρες περνούσαν αλλά η αστυνομία δεν έκλεινε την υπόθεση. Μάζευε πληροφορίες και πριν από λίγες μέρες, κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 31χρονο Αλβανό. Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στη Γαληψό Καβάλας και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από το θύμα της πρώτης επίθεσης.

Ο 31χρονος ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης τα πάντα και πλέον το λόγο παίρνει ο αρμόδιος εισαγγελέας. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλάβει και τον 40χρονο Αλβανό που πήρε μέρος στις αιματηρές επιθέσεις…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε