Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Καβάλα: Το αρκουδάκι ήταν γεμάτο με χασίς!

ΦΩΤΟ από το lesvospost.com
ΦΩΤΟ από το lesvospost.com

Το έστειλνε “πακέτο” με πλοίο, ένας 28χρονος, από την Καβάλα στη Λήμνο! Βέβαια τα πράγματα, δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε…

Όπως διαβάζουμε στο LesvosPost, προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου,
συνέλαβε τον 28χρονο αλλά μια 23χρονη που ήταν μαζί του στο λιμάνι της Καβάλας.
Για την ακρίβεια, ο 28χρονος είχε στην κατοχή του ένα χάρτινο κουτί το οποίο είχε μέσα ένα μικρότερο κουτί ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με ποσότητα ακατέργαστου χασίς 124 γραμμαρίων καθώς και το λούτρινο αρκουδάκι μέσα στο οποίο ήταν τοποθετημένη μια λευκή νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 46 γραμμαρίων.

Το χάρτινο κουτί επρόκειτο να αποσταλεί με πλοίο στη Λήμνο, όπου θα το παραλάμβανε ένας 30χρονος,
ενώ μετά από σωματικό έλεγχο που έγινε στον 28χρονο, βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς
μικτού βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας και έγινε ελεγχόμενη μεταφορά της όλης ποσότητας έτσι ώστε να συλληφθεί και ο παραλήπτης, κατά την άφιξη του πλοίου στη Λήμνο. Έτσι κι έγινε!

Κατά τον κατάπλου του πλοίου στη Λήμνο χθες το απόγευμα, αφού παρέλαβε το χάρτινο κουτί από τον 30χρονο ακολούθησε η σύλληψή του.

Τέλος, στην Καβάλα έγινε έρευνα στο σπίτι της 23χρονης όπου φιλοξενούνταν και ο 28χρονος,
όπου βρέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο με ποσότητα ακατέργαστου χασίς, μικτού βάρους 73 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 3,6 γραμμαρίων και δύο χρησιμοποιημένα αυτοσχέδια τσιγάρα σε σταχτοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα:

Τρεις συλλήψεις στη Ρόδο για εμπόριο ηρωίνης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε