Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέρκυρα: Ανήλικη Αγγλίδα καταγγέλλει το βιασμό της…

Άλλη μία καταγγελία για περιστατικό βιασμού στην περιοχή του Κάβου κατατέθηκε από ανήλικη Βρετανίδα τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες – σύμφωνα με τo corfupress.gr – μία 17χρονη από την Μεγάλη Βρετανία κατήγγειλε ότι τις πρωινές ώρες, άγνωστος άνδρας «την εξανάγκασε σε συνουσία κάνοντας χρήση βίας».

Οι φωνές που έβαλε έκαναν, σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια του βιασμού το δράστη να τρομάξει ότι θα τον έπιαναν και να τραπεί σε φυγή. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να ερευνήσει τις συνθήκες της καταγγελλόμενης πράξης και των ισχυρισμών της βρετανίδας και αναζητά στοιχεία προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει το δράστη.

Πάντως, καταστηματάρχες της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την αύξηση των περιστατικών που καταγγέλλονται στην περιοχή του Κάβου και της Λευκίμμης τους τελευταίους μήνες και το αντίχτυπο που μπορεί να έχει η δημοσιοποίηση των περιστατικών και των καταγγελιών στην τουριστική κίνηση της περιοχής.

Ας σημειωθεί ότι τις ημέρες αυτές, συνεργείο του BBC κινηματογραφεί reality show στην περιοχή του Κάβου κάνοντας ρεπορτάζ και συνεντεύξεις για τον τρόπο με τον οποίο περνούν τις διακοπές τους οι νεαροί Άγγλοι στο νότο της Κέρκυρας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε